• +18
  • Bi bakar mısınız

Nefedukaa ayyy öyle söyleme lütfen ona bakarsan ben de desteksiz 90 takıyorum ve emzirdigim için hiç dik değiller ama bu en son düşünülecek şey bak ne güzel fiziğin varmış ne giysen yakışır kendine bunu yapma sakın 🏵️

Yasak_elma yok kız onları demedim son postunu okumustum ondan once bana güzel yorumlarını söylüyordum birde bir kere asırı samimi bir yorum yapmıstın cok kişiyi gülümsetmiştin hatırlamıyorum onu okumustum gülmüştük olumlu yani.son post birde bu olmadı yoksa ondan once olumluydu uygunsuz seyleri söylememiştim bunu da demezdim ihale bana kalmasın diye dedim dkddk sen yapma böyle seyler dedi kızdı valla.hani bir arkadasın vardır ya ailen bisey görür tereddüte girer aynı o oldu dkdk ama unutucak.her anne gibi asırı ciddiye alıyor.onun favorileri em cok kim biliyor musun dolunay zraporu nice akrep mavi mera hazanmevsimi .perideye girince onları en cok soruyor baska da var da en cok bunlar off mavi gitti diyorum hep kadını rahat bırak diyor kızıyor iyi olsunda yapısma diyor dkdkdkd yorumlarını görsen gülmekten ölürsün asırı kafa kadındır arkadaşlarım onunla daha iyi anlasırlar

Sinemsinem hersey içinde bitiyor bebegiiimmm🥰😍 ben Ki cilvelerin kraliçesi ben bile arada kendimi geri çekip arada alevleniyorum hersey taktik hersey içinden geleni yapmak 😁🌈🔥🔥

Yasak_elma valla wsko az zorluyor ama sıkıyorum dişimi diyelim😁😁 ama terliyorum sonuçta işte oral falan izim vermiyorum ama dışarıdan gelince daha Bi ateşli pluyor yapmak 😁 sonuçta disarda opemiyorum biryerlerini falan minciramiyorumxjbsxhx eve gelince patlama oluyor iste Hard hard🤣🤣🔥

She_angel ay sondakini ben de çok beğendim nasıl durur acaba bacaklarım baya kalın ama eşim de vücut çorabı seviyor aslında

Sinemsinem
          Kızz kalın malın boşver adam seviyor mu seviyor aşık mı aşık boşver sal yap seni öyle beğenmiş zaten yorumlarda çok çatlak sarkık göğüs vs okudum ama onlar bizim tamamlayıcımız gercekten çocuk doğurmak ayrı bi sorumluluk ve bunlarda onun yükü onlarla yaşamayı biz öğrendik erkeklerde kabulenmeli kabullenmiyorsa yol orada 🤪
          Valla al gitsin giy çokda güzel olur kocan her seferinde yine giyinmeni bekler emin ol 🥰😍

She_angel ayy alıcam bakalım inşallah dediğin gibi olur heyecanlandım 🤣bide şimdi k validemdeyiz 15-20 gün sonra eve gecicez bunun hayalini kurup duruyorum🤣

HurremSultan Ay güldürdün kız beni dışarda biyerlerini mınciramıyorum falan demişsinya kendim gözümün önünde canlandı 🙈bende öyleyim özellikle metroya otobüse dolmuşa falan dinince karşı karşıya dikiliyoruzya ayakta bian öpesim geliyor sarılasım mıncıklayasım geliyor ama hiçbisey yapamıyorum eşimin gözlerinin içine bakıp gülümsuyorum o anliyor elleyemedigimi kendimi sıktığımı oda bana sırıtıyor😉😂😂

She_angel Güzel parçalarmış ama şimdiye kadar bu derece seksi kadınsı şeyler giymedim ben daha çok çocuksu ruhluyum bilemedimki.Ben hep babydoll giyiyordum yada şu saten mini elbiselerden jartiyer bile giymedim 🤷‍♀️fiyatlarıda iyi geldi alsammı bilmiyorumki🤷‍♀️🤔

Sinemsinem Amin canısı.Benim kilom yok ama fizigim cok kötü oldu dogumlardan,emzirmelerden sonra.Normalde fiziğim cok guzeldi belim icince goguslerim buyuk kalcalarim taş gibiydi ama dedimya hepsi puff oldu bitek belimin inceligi duruyor😇

Rouge Annecigini tanımadan çok sevdim😇😇Benim annem vefat etti 12 yıl önce.Annemde cok kafa kadındı arkadaşlarımla benden fazla o anlaşırdı cok pozitifti.Senin annecine allah saglıklı uzun ömürler versin💕🌷O dedigin yorumumu postumu hatirlayamadim kuzu ama ben hep samami yorumlar önerilerde falan bulunuyorum yapmacikligi sevmem.Annenin favorilerinin arasında almadigimi duyunca üzüldüm biraz ama olsun canı sağolsun😊

Sinemsinem heee o zaman al gitsin yaa ne olacak sanki oturup dalga geçecek hali yok hem onun önüne gitmeden önce bi bakarsın makyajla falan güzel olur🤗