Kızlar gebeyim ve sol kasiğimda ağrı var ilk hamileliğim ağrısı azdi aceba sezaryendanmı kaynaklı bu ağrı dış gebelik falan ilgili bilgisi olan

Sultandefne kaçıncı haftadasınız. Benim de ilk aylarda regl sancısı gibi çok oldu. Hatta şimdi 14. Haftadayız dün de ben aynı soruyu sordum sol kasığımda ağrı vardı ama geçti şükür karnın genişletmesinden ve bebeğin büyümesinden dolayı oluyormuş. Kontrollerinizde sıkıntı yoksa leke de gelmediyse korkmayın bişey yoktur inşallah

arman yeniyim geçenlerde Dr gittim yeni olduğu için ulstrasyonda görünmedi Dr haftaya gel dedi şimdi kendi kendime korku yaptım

Cok normal agrisi Ben 13. haftaligim hala agriyo kasiklarim

Ebru-20 belkide sezaryandan dolayı bu defaki gebeliğim bana ağrılı geliyor

Sultandefne dua edin elinizi karnınıza koyup Ya Şafi, salavat sürekli çekebilirsiniz bana hep iyi gelmiştir. Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz

Meraba kızlar ben hamile olduğumu yurt dışında öğrenmiştim bir hafta sonra döndüğümde jinekoloğa gittim bebeğimin sağlıklı olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söyledi fakat 2 hafta sonra yenden gel dedi kalp atışını duymak için bebek 5h6günlük sizce daha erkenmiydi bunu yaşayan var mı aranızda
            Yani normal mi kalp atışının duyulmaması ilk hamileleğim olduğu için tedirginimde

ghgghhhggg geç döllenme değilse duyulabilir ama bi sıkıntınız yoksa bikaç gün daha beklenilebilir bence eğer bi sıkıntınız yoksa tabi ki.. veya başka doktora giderek doğrulattırılabilir. Ben 7. Hafta bitiminde duydum kalp atışını. Bu yüzden nerdeyse kürtaj yapacaklardı beni yanlış teşhisle

ghgghhhggg bebeğin etkilenmemesi için erken olduğunda kalp atışını dinletmiyorlar, kese ve bebek göründüyse ve sıkıntı yoksa korkmayın. Ben 6+4 ilk duymuştum

arman Amin Allah razı olsun ayaklarımı sıcak yaptım ağrım baya azaldı

ghgghhhggg Bence iyi bir Dr git canım bazen makina farkı oluyor Allah büyük inslalah biz anneler malesef bazen stresli ve panik oluyoruz