She_angel ben zaten aslaa buz lazeri onerici gözle bakmadım. Onerenleri de sürekli uyardım vee buz lazere karşı çok ön yargılı düşüncelerim var çünkü bu tür sorunlarla buz lazerde çok duyuyorum vee verdiğin para çöp oluyor. Hakkını bile veremiyor. O yüzden ben buz lazere yapacak olanlara ve düşünenlere direk söylüyorum sakın baslamayın sonu hüsran diye. Belki istinaslar olabilir görüyorum istisnalar var. Ama herkesin vücudu bir değil işte. O yüzden buz lazer önermiyorum ama Alex çok etkili bir makine. Ve kökünden yaktığı için bitiriyor. Ben kendimden pay biciyorumm benim 0 tüy. Vee verdiğim paranın helalini hakediyor alan kişi. Hergun teşekkür ediyorum mesela. Bu konuda muzdarip olmadimm 🙏🏻 ve çocuk dogurmama rağmen hormonlarımın değişmesine rağmen 0 tüy. Hani diyorlar garanti veremiyorum yine çıkıyor benim bittii . Evet tek tük oda diyim sana 15 ölü tüy bir bacakda o kadar göze batmayacak şekilde bir tüy kii . Zerre rahatsız olmuyorsun. Çünkü cansız vee var gibi yok gibi çok yakından görürsen farkedersin. Oda doğumdan sonra oluyor bir kere daha attır anında bitiyor. Amaa bitti öyle bir sonuç alıyorsun ağda derdin yok ömrün boyunca miss gibii 🌸