Rumeysa0701 canım benim normal saçım da koyu kestane ama üzerinde kinadan gelen parıltılar var kizilimsi güneşte belli oluyor. Kızıl boya ne kadar durur saçta ortalama yani aka aka ne kadar sürede kaybolur

Boyanmis gibi dursada cabuk akiyor yani tutmuyor deneyimle sabit

Benbenimsenkimsin kına uzerine kolay kolay bir boya tutturamazsın ayrıca benim bir dönem saçım yaklaşık 3 yıl kadar falan kizildi kızıla boyamistim yani 3 yılın sonunda siyaha döndüm ama siyahin altından kizilliklar yine de belli oluyordu ve dibim geldikce siyaha boyamaya devam ettim yaklaşık 30 40 sefer siyah boyadiktan sonra alttan çıkan kizilliklar biraz biraz kayboldu . Kızıl çok güzel bir renk ama çok zor haberin olsun

Benbenimsenkimsin ben bekarken çok kına yakardim saçıma. Saçım orta ton kahverengi. 3 gün üst üstte kına yakınca kızıl oluyordu. Hatta okulda ki ögretmenlerim hangi marka boya kullanıyorsun, çok güzel diye soruyorlardı. Kına deyince herkes şok oluyordu.😀 Çünkü aynı boyanmış gibi oluyordu. Birde ben beyaz tenliyim. Beyaz tene kızıl çok yakışıyor.
    Kına üzerine boya tutar mi bilmiyorum ama birde 3 gün üst üstte kına yakmayi dene istersen. Ben sabah kına yakıp, akşama kadar duruyordum öyle. Ortalama 12 saat felan. Çok güzel geçiyordu kına. Hem saçıda besliyor, canlı ve parlak oluyor. Boya saçı yıpratıyor.

Lagosiyawo her yaz yakardım normalde doğal ve besleyici olduğu icin hoşuma giderdi bidaha yakmicam zorluguda var kızıla taktim yaza kadar uzasın saçım da o zaman boyiyim bari 🥰

Sedaa bu zamana kadar hep kına yaktım zaten saçlarım çok güzel ama üç gün uğraşamam gibi. Saçım uzasın da yaza boyarim artik

Dogruu43 30 40 miii kız saçın yipranmadi mi oylee 😳 güzel duruyordum bence siyahın altında kızıl ışıltı gibi neden beğenmedin ki0? Kızıl saçta ne kadar süre sonra bitiyor rengi aka aka yani

Benbenimsenkimsin 30 40 boyamayı bir kerede boyamıyorsun bu 30 40 boyama benim 1 2 yılda uyguladigim boya anladın mı dibim geldikce boyadım yani. Altındaki kızıllık kaybolsun diye tek seferde ya da 1 hafta da 30 40 kez boyamadım 1 2 yıl boyunca diplerim geldikçe tüm saçı boyaya boyaya 30 40 kere olmuştur . Oluncada anca o zaman altındaki kızıllık kayboldu. Yok ya benim hoşuma gitmedi kızılın alttan ışıltı vermesi ben direk kömür karası istiyordum yani

kınalı yerler tutmayabilir canım ya bence bi süre bekle veya ilk bi kınalı uçlarda deneme yap kesin olur öyle