Deprem psikolojisini yenebildiniz mi kızlar hala gözlerim avizede gece uyurken sallanıyormuş gibi hissedip uyanıyorum ben hala atlatamadım. Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın . Ölmüşlerimize rahmet olsun mekanları cennet olsun 🙏🙏🌺

Busra72 Yenmeye çalışıyorum ama olmuyor Tam biraz toparlanıyorum artçı sarsıntılar oluyor yine aynı oluyorum daha dün gece 2 kere peş peşe kötü sallandik 😔
    Rabbim hiç kimseye yaşatmasın bir daha inşallah 🤲

Etipetito Amin canım amin bende öyle hala psikolojik olarak çok kötü durumdayım atlatamadım bir türlü Allah yardımcımız olsun

1 aydır çadırdayız artık eve geçmek imkansız gibi geliyo bana 😔 Hatay berbat halde düzelmesi çok zor yıllar sürer 😢

Busra72 Maraş Hatay Adana diğer illerin depremlerinin öğleni Kastamonu’da sallandı 2 defa ve o esnada ilkinde Kucağımda oğlumu emziriyodum çok korktum hemen eşimi aradım o da kardeşimi aradı geldi aldı bizi köye götürdü tam evden çıkarken tekrar deprem oldu merdivenlerden nasıl indim bilmiyorum akşama kadar bacaklarım titredi korkudan. 1 gece 2 gün köyde kaldık ertesi akşam yine döndük evimize mecbur ama 1 aydır hala korkuyorum sürekli gözüm kapıda ışıkta sallanıyomu diye bakıyorum hep

Busra72 benim bile psikolejim bozuldu ufakcik depremden. Sizin psikolejiniz ne haldedir tahmin bile edemiyorum. Allah’ım hepinizin ordaki herkesin yâr ve yardımcısı olsun inşaallah 🤲

İyi akşamlar… Bende depremi birinci derecede yaşadım. Çok korkunçtu, o an uyanır uyanmaz çocuğumu sarmaladım üstüne kapandım tabi çığlık çığlığa. Ben korktukça ufacık çocuğun daha çok korkuyordu onun çığlıkları kulağımdan gitmiyor. Kurban olduğum Allah yardım ediyor onu sakinleştirdim daha sonra evin tüm duvarları patladı 2.5 saat mahsur kaldık içeride. İtfaiye yardımıyla pencereden çıkarıldık. Çok kötüydü o an aklıma gelince koca bir uçurumdan beni aşagı boşluğa bırakıyorlar sanırsın. 20 gün çadırda kaldık şimdilik geçici olarak şanlıurfa ya geldik. Eşim, kayınbabam ve kaynanam halen çadırda kalıyor. Evin avizesine bakmaktan gözlerim bozulacak neredeyse. Çok uzun oldu hakkını helal edin. Bu mübarek gece de Rabbım Bi daha depremi yaşatmasın inşallah… 😢😢😢😢

Deren1234 helal olsun canım ne demek çok geçmiş olsun sizlerede Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın resmen kıyameti yaşadık

Teşekkürler canım… Çük şükür ki bize bişey olmadı sadece evimiz yıkıldı 😢