Evet hapşırınca acayip kokuyor o yüzden kolumla ağzımın dibine yapıştırıyorum neredeyse yoksa resmen lisedeki kimya laboratuvarımız gibi kokuyor. Ağzım normalde kokmuyor yani bu yönde bir eleştiriye vs hiç denk gelmedim bazen de soruyorum emin olmak için ama hapşırınca dehşet kötü kokuyor çözemedim. Sizde de buna benzer sorun var mı?
Hapşırığım kokuyor.
fatimaaaa Dişlerinde çürük varmı?Dişlerini düzenli fırçalıyormusun?Dişlerini fırcalarken dilinide fırçalıyormusun?dislerini fırcaladıktan sonra gargara suyuyla gargara yapıyormusun?Geniz akıntın varmı?
Yasak_elma yaa yerim seni 😂😂😂
fatimaaaa bazı ağız kokuları iç hastalığının habercisi olabilir mide gibi mesela midenle ilgili şikayetlerin varsa sebebi bu olabilir
Her hapşırık kokar emın ol kuzum herkes te olur bu
Hapşuruğunu koklayanı da ilk defa duydum 😄 bende hapşurdugumda koklayim bakim kokuyor mu.
fatimaaaa devamlı olmasa da benim de arada öyle koktuğu oluyor aliyorum yani o kokuyu. Ve bazen ağzımda da kötü koku hissederim nedense. Dişlerimi fircalasam da dilimi damagimi yanak iclerimi fircalasamda ara da ağzımda koku olur devamlı olmuyor ama arada kötü kokuyor. Çok yakın bir çocukluk arkadaşım var çok da açık sözlü bir insandır. Ben ondan rica ettim genelde sık sık gorusuruz eğer ağzımda bir koku hissedersen bunu bana cekinmeden söyle çünkü bana iyilik yparsin dedim. Başka insanlar belki çekinir söyleyemez ama sen söylersen bende ona göre tedbirimi alırım öyle bişey hissedersen bunu bana söyle dedim. Ya insan ister istemez devamlı ağzı kokuyormus gibi hissedince insanlarla konuşurken de çekine çekine konuşuyor maalesef bu da büyük bir sorun benim için. Dediğim gibi devamlı kokmasa dahi bende bir fobi oluştu artık resmen. O yüzden en yakın zamanda mide doktoruna diş doktoruna bu sorunla ilgili gidilebilecek tüm doktorlara randevu alacağım muhtemelen ki sorunun kaynağını cozebileyim. Seninde ağız kokusu gibi şikayetlerin oluyorsa bir uzmana basvurbilirsin 😊
bitterdelisi24 😂😂😂neden kız
fatimaaaa Ben içten bir şey olduğunu düşünüyorum dişle ilgili bir konu olsa normalde de koku olur.
Diş eti kanamanız var mı?
fatimaaaa ben hiç yaşamadım ama kızım hastalandiginda ağzındaki kokudan anlıyorum. Ağzı eksi kokuyor. Hasta mısınız? Hapşırmaktan kastınız günlük işte toz baharat vs koklayinca olan hapşırma mi yoksa gribal enfeksiyon mu geçiriyorsunuz? Bunun cevabını verirsen daha çözüm odaklı olabiliriz😘😘
fatimaaaa ablam geldi aklıma asırı kokardı onunkı de.. kaçardım yanından resmen hapşırdığı kokanı ılk onda görmüştüm .. aşağıda yorumu gordum diş vs demıs ama bence onunla alakası yok. Ablamın çürüğü yoktu, her 6 ayda bır temızlettırdı, cok ozen gosterır dıslerıne.. nedenını bilmiyorum ama cıdden cok kotu kokardı yanında duramazdım ama sonradan geçti. Suan evli tam bilmiyorum ama uzun zamandır almıyorum o kokuyu