Kartalice Bsrkaya kayınvalidem yanımızda kalıyor bayadir oda etkili sanirm ona sinirim eşime de yansıyor yalnız kalamiyoruz eşime tahammulum hic kalmadı
Kartalice Oozzggee haklısınız öyle olmaya çalıscam yani bencilce mi düşünüyorum bilmiyorum ama çok dışarı çıkmasını istemiyorum ondan biraz sürat yapiyorm
Oozzggee Kartalice kimse eşi sürekli dışarı çıksın istemez. Ama çıkmaması için de ona evde huzurlu güzel bir akşam geçirmesini sağlayın
She_angel Kartalice ama ben iki saat sonra düzeliyorum ya 😂😂😂 anlık benimki istemediğim birşey olunca direk o yüze bürünüyorum🙅♀️
Kartalice Ask_hosmus sanırım bende en son herşeye gülüp gecicem sinirimden 😂 doğru soyluyosnz tabi güler yüzlü olmak artı her zaman ☺️
Nefedukaa Kartalice bence sevmese çocuğu bile gözü görmez. Tam bilmiyorum eşinin huyunu ama bazen öyle dönemler olabiliyor ha bir de trip atıyorum surat asıyorum diyorsun bence gerçekten karşındaki insandan soğuma sebebi o. Bende öyleydim hep eşim birgün ciddi konuştu benle sevmiyorum trip atmanı surat asmanı istemiyorum demişti. Sonra aynısını yaptı bana gerçekten o kadar sinir oldum ki ben gittim konuştum bu sefer nasıl oluyormuş dedi. Bence oncelikle buna son ver birde zaten bütün gün işteler nelerle kimlerle uğraşıyorlar kim bilir e eve de gelince biraz güzel ortam yaratalım güler yüzle karşıla temiz kıyafetlerle güzel kokuyla
Kartalice Nefedukaa haklısın tabi bu ara çok tahammülsüzm depresyon gibi bseye girdim sanirm hep kötü şeyler düşünüyorum normalde bu kadar değildim of of 😪
HurremSultan Kartalice bazen bizde öyle oluyoruz ya. İlişkimiz bazen tam Erhan ve yaren gibi oluyor örnek vermek gerekirse xhsgxjxx ama bazen de cansel ogulcan gibi🤭😆 Yani bence iş sende bitiyor bu durumda. Her zaman coşkulu olmuyor aşklar. Bazen sakinlik çöküyor bazen stres bazen de alev alıyor. Evlilik sevgililik gibi değil malesef. Size iyi gelen şeyler ile ilgilenin derim. Insan önce kendisi mutlu olmalı. İkili ilişkilerde sadece aranızdaki ilişki değil insanım kendiyle olan kavgası ve dargınlığı da çok büyük bir etken bence🌸🌿
Kartalice HurremSultan tam blmiyorum onları ama az çok tahminim var 😂 evlilik cidden çok farklı sevgililikte ki o cicim ayları özlüyor insan 😂 kendimi bseylwrle meşgul etmeliym yoksa depresyona gircem iyice bu dolunaydan mıdır nedir 😪
Kartalice She_angel ya bende çok uzun duramam zaten eşim hemen konuşur yumuşatır da galiba oda sıkıldı bu durumdan 😂
Athena Kartalice Seni sürekli asık suratla görünce suyuna gitmek istemiş belki morali düzelir diye bence yanlış düşünüyorsun
aykirikadin Erkekleri en iyi kendinize bağlamanın sırrı,değer vermeyin.. Kendini birşey zan edip,hakettiği değer vermiyorlar..