Merhabaa. Kuru cilt için memnun kaldığınız nemlendirme önerileriniz nelerdir? Kimisi yapış yapış bir his bırakıyor ve sanki hiç emilmiyor tabaka halde vucutta kalıp rahatsız ediyor,en etkili nemlendirip yumşatan ürün arıyorum.15-20 gündür hastanede refakatçı kaldım ve bu süre içinde hergün duş harici ek olarak bir ürün kullanamadım şuan berbat halde,normalde zaten kuru cildim var ve sabah akşam nemlendirmediğimde bile rahatsızlık veriyordu,hele şimdi resmen sanki cilt kuruluktan gerilmiş pul pul dökülecek kadar kuru halde.
( Yeni katılmama rağmen az çok takip ettiğim kadarıyla bu konularda tecrubelisin seninde önerilerini rica ediyorum @Rouge

EksiSever ne demek istedigini cok iyi biliyorum özellikle uygun fiyatlı ürünler nemlendirici diye katman üretiyor sanki jelatin .cerave iyi ama yeterli mi cilde gore tartısılır avene bir kremi var kuru ciltler için mükemmel,kiehls jeli ve nemlendiricisi varya efsane sürüyorsun kana kana içiyor resmen cildin cildim hep kuruymus diyorsun.nivea da güzel nem konusunda ama bakım beklememek lazım o sadece nem,clinique cok iyi,dr jart cok iyi,clarins geceleri kullanıyorum süper,elizabeth arden aynı sekilde,laneige efsane onun water bank diye ürünü var o da iyi doyuyor cildi laneige kötü ürünü yok zaten.ben gece maskeleri de kullanıyorum sabah uyanıyorsun cildin aydınlık dogal bir ısıltı yumusacık.kagıt maskeler de cok kullanıyorum nemlendirici maskeler de alabilirsin cilt için ampuller var tavsiye ederim ben bunların hepsini düzenli kullanıyorum cünkü nem en onemli sey cildin pürüssüz yumusak tok mermer gibi olmasını sağlıyor cildimde saglıklı bir renk nemli cilt dogal ısıltı enerji oluyor resmen

Rouge çok teşekkür ederim tavsiyelerine urunleri inceleyecegim.peki bebe yağı konusunda ne dusunuyorsun.internette arastirdigimda kimisi cildi dahada kuruttugunu yazmis kimiside aksine cok memnun,kullanilan markayla alakalıdır diye dusundum ama ?

EksiSever vücut için güzel nemlendirir hatta duştan çıkınca nemli vücuda sürünce daha da nemlendiriyo ama yüze sürülmez tüm gözeneklerini tıkar

Rouge peki dp urunleri ünlu bir fenomen guzellik salonlari var tam isim yazamadim reklam olur mu olmaz mi bilemedim bilgin vsr mi bu urunler hakkinda

Milena32- ben onların ürünlerine güvenmiyorum gercekten ciltten anlayanlar kişiler degiller en azından ben öyle tanımadım onları.popüler olan neyse onu çıkarıyorlar yada digerleriyle yarısmak para için ürün çıkarıyorlar dp içinde demiyorum cogu kişi için gecerli.degişik onun bir ürünü var yüze sürülüyor kese gibi allahım büyük parcalı peeling bile yüze dikkatli kullanılmalı herkesin cilt bakımı anlayısı farklıdır ama ben bunu asla dogru bulmuyorum onu yüzüne 3-4 kere yapsan yüzün gitti cilt bariyeri kalmaz sivilce siyah nokta yüzde sarılıklar yanıklar olusur cok kaba ve yanlısı yontem ilerde sarkma çizgiler onlardan hic bahsetmiyorum bile ilerde dedigim de en fazla 1 yıl hadi 2 olsun bir tane yüzümüz var bebek gibi bakmalıyız hatur hutur kese gibi bisey

Rouge evet haklisin ne kullanacagimiza saatlik kaldik piyasa urun dolu