EksiSever ne demek istedigini cok iyi biliyorum özellikle uygun fiyatlı ürünler nemlendirici diye katman üretiyor sanki jelatin .cerave iyi ama yeterli mi cilde gore tartısılır avene bir kremi var kuru ciltler için mükemmel,kiehls jeli ve nemlendiricisi varya efsane sürüyorsun kana kana içiyor resmen cildin cildim hep kuruymus diyorsun.nivea da güzel nem konusunda ama bakım beklememek lazım o sadece nem,clinique cok iyi,dr jart cok iyi,clarins geceleri kullanıyorum süper,elizabeth arden aynı sekilde,laneige efsane onun water bank diye ürünü var o da iyi doyuyor cildi laneige kötü ürünü yok zaten.ben gece maskeleri de kullanıyorum sabah uyanıyorsun cildin aydınlık dogal bir ısıltı yumusacık.kagıt maskeler de cok kullanıyorum nemlendirici maskeler de alabilirsin cilt için ampuller var tavsiye ederim ben bunların hepsini düzenli kullanıyorum cünkü nem en onemli sey cildin pürüssüz yumusak tok mermer gibi olmasını sağlıyor cildimde saglıklı bir renk nemli cilt dogal ısıltı enerji oluyor resmen