Qizlar yeqin burda azerbaycanlilar var
5 aydi evliyem hele uwagimiz yoxdu cox isdiyirik olsun ama nedense olmur bu bel cekdirme dediler cile cixartmag dediler onu avqust ayi eledik bir qadin var idi dediki senin matqan eyridi deye uwag olmur hamsini eledik matqanida eli ile masaj eledi duzetdi ele bir wey edib hamile qalan var yeni cile cixartmag bel cekdirmek

Ilow salam)))bizim milletin inanclari 5 aydi coxda uzun vaxt deyil galarsan inwALLAH hekime get sende yoldawinda problemiviz yoxdusa herwey yolundadisa galacagsan men 6-7 aydan sora galdim hecnede elemedim ama yoxlatdirdig ozumuzu hekim didi hele organizim oywer hele oncunda cox telesme olacag inwALLAH🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

• Ilow bunu yanıtladı.
    • Ilow bunu beğendi.

Gumru qaynanam cox soz atir ki sendedi problem falan. Ona gore cox isdiyirem😞he inwallah cox sagol

Ilow az hamsi bos seydi qaynananin soz atmaqinaada baxma esas stresden esebden uzaq ol

Ilow bow ver diirde sen nie fikir versen ne diir dinen yaxwi🤣

Ilow canim 2dene sogan gotur 1litre su tok bir gazana soganida icine at az birwey su gaynafigdan sonra sogani at suyu sout ic hergun hem infeksiyayi temizleyir hemde hamileliyi hasantlawdirir ama adet oldugunda eleme cok yaxin olun yumurtlama gunune salin iliwkinizi coxlu semicka citda hamileliyi hasantlawdirir

7 gün sonra

Ilow ben kecen il ayle qurdugumun 6 ci ayinda hamile qaldim iki ayliginda inkiwaftan qaldi anam sonra menim belimi cektirdi orda mene dediler matkan eyridi menide eli ile masaj eledi kesim kartowka qoydu bagladi uc gun sag teref uste yat dedi yatdim indi hele hamile qala bilmirem bel cekiminen deyil duzu anam rehmete getdi stires keder ust uste geldi her wey eseb mualicesi oldum indi indi uwaq fikirlewirem

Ilow 1 il dolmalidi bax onda hekim niye olmuru arawtirir duzdu 6,7 ayda hamile qalan var men 6 ci ayimda qaldim helesi var gelen kimi qalir

HoldingAvg ALLAH rehmet elesun😔 bel cekdirmeye inanmirame men duzduki?Duzdu men ozum galmiwam prosta maraglidi duz olub olmamagi