Merhaba kızlar önerilerinizi bekliyorum özellikle dyson ve Miele kullananlar varsa ikisi arasında kaldım
Kayınvalidemde Miele var toz torbalı olan aşırı güçlü. Ben alırsam toz torbasız olandan düşünüyorum ama Dyson da ilgimi çekiyor artı yönleri eksi yönleri nedir beni biraz aydınlatın 🙏
Süpürge makinesi öneri
bireylulmeselesi 1 hafta önce Dyson 15 aldım şuanlık çok memnunum elim ayağım oldu resmen mutfakta bi köşeye taktırdım sürekli elimde sürekli ev süpürmek istyorum hele yeşil ışıklı başlığı o kadar tozları gösteriyor ki resmen ev süpürmek istiyorum bir şarjla oyalanmadan derin temizlik değil de normal günlük süpürmeye 4 kez baştan aşağı evimi süpürdüm evin 180 metrekare bugün de dip köşe girdim baya oyalandım yarı olmadı
bireylulmeselesi
Canım dyson tek geçerim 🙏🏼
Elizan biyerde Sadece tozları çekiyor. iri taneli çerez çöpü vs. süpürmeden önce elinle toplaman gerekiyor gibi bişey okumuştum doğru mudur
bireylulmeselesi miele kullanıyorum, benden önce de eşim aynı makineyi kullanmış yaklaşık 6 7 yıllık var hala yeni gibi ayrıca miele kullanan biri dysonun çekim gücünü beğenmez demişti satıcı bir kadın. Dyson kablosuz olması açısından rahat ama zamanla iç aletlerini değiştirmek gerekiyor diye biliyorum.
bireylulmeselesi hayır herşeyi süpürüyor zaten 3 kademesi var en düşük kademesinde. Bile tüm ev temizleniyor sadece cam parçası olursa çektirmemek lazım motor için gerisini çekiyor
arman teşekkür ederim 🙏
Elizan anladım teşekkür ederim 🙏
bireylulmeselesi Kayınvalidem miele kullanıyor güçlü yengemde plips maraton var halıya her değiştirir o derece bende maraton alıcam
cemilenl benim de görümcemde marathon var o da çok memnun. Kafam karışık o yüzden çok seçenek var