Selam arkadaşlar.Ben 5 yıllık evliyim bi tane oğlum var 16 aylık.Son 1 senedir ben ilişki esnasında orgazm olamıyorum.Eşim ilişkinin ya öncesinde ya sonrasında eliyle boşaltabiliyor ancak.Klitorise sürterek yani.Yada çok nadiren ayda 1 falan oral yaparsa boşalırım yoksa ben o gir çık esnasında hiçbirşey hissedemiyorum😔Eşim artık dün ilişki başlangıcı gibiydi böyle ben eliyle okşamasını istedim Ama bi türlü odaklanamadım.Aklıma başka şeyler geliyor.Tv’de youtubedan şömine ateşi videosu açıktı ses yoktu ama.Birden reklam girince gözüm oraya kayıyo.Bi türlü olmadı 15 dk falan okşadı eşim sonunda acımaya başladı bende bacaklarımı sıktım neyse boşver hadi sen gel dedim sinirlendi bıraktı yapmadı.Gitti duşa girdi.Kalakaldım öylece.Tüm hata bendemi ya?Tamam odaklanamama sorunum var önceden bile ilişki esnasında çok zor olurdu onda hiçmi hata yok.Önsevişme 10 dk yeterli bir kadının ilişkiye hazır olması için diyor.Daha fazlada yapmaz zaten.Ya ben hazır olamıyorumki o kadar sürede.Elini hemen vajinaya götürür orasıda ilk dakikadan daha kuru olduğu için canım acıyor.Hemen olsun bitsin istiyorum bazen 🥺Eşim artık böyle eliyle yapmak istemediğini söyledi çok saçma geliyormuş.E ne yapacağız biz o zaman çözüm ne?Olmuyor işte ben ilişki anında olacağına asla ama asla inanmıyorum.😔