Org112 Nietzsche bende hatayı düşünmüyorum aslında bu yönde çok duyum aldık. Maraşla Adıyaman arasındayız. Ama yinede burda da sormak istedim. İnşallah biz de böyle bir şeyle karşılaşmayız aile birliğinin bozulması çok zor bir durum 😭
Nietzsche Org112 amin inşallah kimse yaşamaz tekrar. Maraşın merkezi bir tık iyi durumda sanırım. Elbistan falan bitik . Çok sıkıntılı iller ya ,farklı seçme şansınız yok mu ?
Org112 Nietzsche her gruptan bir il seçmemiz gerekiyor. 7 grup var. 1. ve 2. Gruplara deprem illerini yazmışlar hep. Yani zorunlu kilmislar gibi bir şey. En son tercihe yazacağız ama yazmak zorundayız. 1.grup illeri Maraş Adıyaman Hatay, 2. Grup illeri de Malatya Antep Urfa Diyarbakır. Bu gruptan Diyarbakır’ı yazacağız. Sanırım Maraş daha iyi durumda muhtemelen orayı yazacağız 🥺
gozdenur Org112 bizde tercih yapacağız ilk sıramız Hatay fakat benim ailem orda olduğu için bu şekilde yoksa gitmek istemiyorum işin aslı çünkü ev imkan vs yok. Maraş diğer iki ile göre daha iyi
Fatmmam1 Ben adıyamandayım merkez önermem Kahta da sıkıntı yok seçme şansınız varsa Adıyaman’a gelmeyin 😭
Fatmmam1 Hakkınızda hayırlısı olsun ,Maraş merkez hakkında bilgim yok ,Adıyaman felaket durumda sadece diyebileceğim ,iyi düşünün lütfen
LiveYourLife Org112 biz Adıyaman yazacaktık ama Maraş yazacağız sanırım. Çünkü bi arkadaşın eşi orda çalışıyor ve Suriyeliler çok fazla saldırıyorlarmış ve asker polisi amacı dışında kullanıyorlar demiş. Maraş mı Adıyaman mı derseniz kesinlikle Maraş dedi