birogulanasi Kızlar merhabalar nasılsınız biraz birbirimizi tanıyalım kaç yaşındasınız evlimisiniz genişleriniz varmı haydi yoruma canlarim😊
birogulanasi Ilk yorum benden olsun 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim 6 buçuk aylik bir prens annesiyim sağlıkçiyim ama şuan sadece annelik mesleğiyle meşgulüm 🥰😊
Ruyaa birogulanasi yok gı ben kayinvalide ne demek bilmiyom evlenmeden önce rahmetli ölmüş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
lxmxa Merhaba bende 18 yaşımdayım ve nişanlıyım 3 hafta sonra düğünüm olcak inshallah ve almanyadan geldim 🥰
birogulanasi lxmxa hayırlı olsun canim 😊tamda pandemi zamanına gelmiş düğünün sağlık olsun artık kocisine kavusta bir an önce gerisi bosss☺
birogulanasi Ruyaa aaa anladım canım ben kayinvalidemde duruyorum benimde kayinpederim yok oyuzden beraberiz allah razı olsun çok iyidir kendisi kendi annemden yakındır bazen valla ana kiz gibiyiz 🤲
birogulanasi Ruyaa inşallah canim ben ilk evlendiğinde çalışıyordum bana iş bırakmıyordu hic haftasonu eşimle vakit geciriyordum hep sağolsun anasinida oğlunu da pek severim😉😁