Vajina genişliği veya darlığı neye göre anlaşılır yani kimisi dar diyo kimisi geniş diyo kendimden başka vajina mı biliyorum sanki nerden anlaşılır

delicee doktor anlar, evliysen birliktelik esnasından eşin ve sen anlarsın

delicee
      Ben spiral taktırmaya gittiğimde ebe söylemişti 🫠
      Çok dar diye normal doğum yapman çok zor olur demişti ki yapmadım

delicee açık açık soracaksın ne var bunda, ilk zamanlarla şimdiki vajina genişliği aynı mı dersin, sence genişlik hissediyor musun dersin vs. İlişkide genişse çok zevk almaz eşinin cinsel organını pek hissetmezsin, hissediyorsan, sana küçük gelmiyorsa sorun yoktur

delicee herkesin vajinasına kimse karışamaz gxkshxjd bende bilmiyorum valla kocama soruyorum sıkıntı yok dışı değişmiş ama içi aynı diyor 🤣

Ben dogumdan sonraki iliskide çok net anladim bolluk olduğunu hiçbir sey hissetmiyodum resmen doğum yapali 1 bucuk yil olacak toparladi simdi daha güzel daraldığıni anladim yani

delicee yok ya dudaklar aynı ama dudakların içi değişmiş 🙃 yavaş yavaş toparlıyorum bakalım bir seneyi bulabilir diyorlar. Yarın doktora muhakkak sorucam🤭

delicee ilk ilişkide neyse ikimci çok çok belli oluyordu genişliği ben açıkçası girdiğini hissetmiyordum bile 😂

delicee bende anlamadım askonxkshxkx inşallah doktor ne sacmalirsen demez içim dışıma çıkmış sanki diyince🤣🤣

delicee doktora gittim canım çok güzel toparlamas hiçbir sorum yok dedi. Hiç paramparça değil dedi sadece biraz tahriş olmuş enfeksiyon var dedi ilac verdi😊