Vajina genişliği veya darlığı neye göre anlaşılır yani kimisi dar diyo kimisi geniş diyo kendimden başka vajina mı biliyorum sanki nerden anlaşılır
Vajina darlığı ve genişliği
delicee evliysen sor eşine o anlar yada doktor
Polyannacilik ne diye soruyum 😂😂
delicee açık açık direk problem neyse soracan
delicee herkesin vajinasına kimse karışamaz gxkshxjd bende bilmiyorum valla kocama soruyorum sıkıntı yok dışı değişmiş ama içi aynı diyor 🤣
HurremSultan dıştan değişiklik nasıl oluyor ki dudaklar mı farklılaşıyor 😂
Ben dogumdan sonraki iliskide çok net anladim bolluk olduğunu hiçbir sey hissetmiyodum resmen doğum yapali 1 bucuk yil olacak toparladi simdi daha güzel daraldığıni anladim yani
delicee yok ya dudaklar aynı ama dudakların içi değişmiş 🙃 yavaş yavaş toparlıyorum bakalım bir seneyi bulabilir diyorlar. Yarın doktora muhakkak sorucam🤭
HurremSultan iç dudaklar benim zaten dışardaydı o yüzden değişiklik yok galiba dışarda 😂
delicee yok ya orası da değil tamamen iç kismisjzhsjxbx
Mrvela 2 tane normal doğurdum genişledi 😔
Yagmur6566 normal doğurduğuma pişman oldum zaten 😒
HurremSultan bende de bi değişiklik var gibi sanki daha çözemedim 😂
delicee bende anlamadım askonxkshxkx inşallah doktor ne sacmalirsen demez içim dışıma çıkmış sanki diyince🤣🤣
HurremSultan neyse sen sonucu banada yaz bari merak ettim 😂
She_angel spiral nasıl taktınız canınız yanıyomu bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Hayatonemsemeyedegmez ben taktırdım hafif açısı oluyor tek sonradan geçiyor bende cesaret edemiyordum ama çocuk dusunmedigim için taktırdım rahat yani sıkıntı olmadı bana anlık bı sizi tek oda çok değil
delicee doktora gittim canım çok güzel toparlamas hiçbir sorum yok dedi. Hiç paramparça değil dedi sadece biraz tahriş olmuş enfeksiyon var dedi ilac verdi😊
Hayatonemsemeyedegmez ben takmadım ki ama takmaya çalışırken bile öldüm acıdan