Babyface ben daha once 70 den 50 ye düştüm hemde 3 ay kadar bır sürede kurs yapıyordum kurstan sonra ehlıyete gıdıyordum ne olursa olsun yemegımı yanımda tasıdım acıkıp dısardan yemedım.. tavuk, bulgur, salata, corba vs beslendım yerı geldı tatlıda yedım ama mesela aksam yıyecegıme oğlen yerdım zaten onu yakarım dıye.. her pazar ödül gunu yaptım o gun ne ıstersem sınırsızca yerdim.. bol su ve spor ıp atlamaya basladım 1 saat atlardım aralıksız alışmıstı vıcudun artık. Karın, bacak calıstım evde ıncecık oldum resmen. Evlenıp hamıle kalınca 90 la doğuma gırdım 75 oldum dırek doğumdan sonra ama iriydım ya resımlerı gorunce sok oluyorum yağ doluymus resmen bedenımde.. suan dıyettyım 63 üm 55 56 olsam yeter suanda oyle kılolu durmuyorum aslında ama bıraz daha zayıflasam ıyı olur dıyorum. Kendımde sunu farkettım kendımı bütün gun ac bırakınca gece cok yıyorum ama aksam 5 6 gibi guzelce yemegımı yedıgımde hıc acıkmıyorum o yuzden aksam öğünümü geç saatlere bırakmamaya calısıyorum ve ıyı beslenıyorum. Öğün atmadığım zaman gece açlık krızıne gırıyorum. Sende öğünlerını atlama canım sabah öğlen aksam duzenlı ve yeterlı beslen gece yemegı kes kendıme bıde dıet schek aldım öğlen öğün yerıne onu ıcıyorum baya tok tutuyor yada sabah kahvaltı yapamadıysam onu tüketiyorum