Eşim gecelik giymemi istiyor Zayıf olduğum için kendime gecelik yakıştırmıyorum biraz farklı şeyler olsa belki diyorum fakat hep aynı şeyler var bildiğiniz farklı gecelik satan yerler varmı instagram sayfası vs yardımcı olurmusunuz kızlar
Gecelik
Benimkide istemiyor ne gerek var diyor
Gulsum12 kilolu kilosundan giyemez hadi onu anladım. zayıf neden giymez .. al birtnae jartiyer. destekli sudyenler falan. yani zayıflık daha iyi ne giysen olur
bitterdelisi24 vallahi öyle🥴
bitterdelisi24 maalesef öyle olmuyor giydiğin yakışmıyor 😕
Gulsum12 alakası yok ben 52 kiloyum bende çok zayıfım , ama jartiyer olsun vücut çorapları o kadar iyi duruyorki bir dene derim
Gulsum12 yaksıır yakısır desteklı sudyenler kullan.. tanga falan o tarz seyler kiloluların giymedği herseyi giyebilirsin 🫣🤣
Gulsum12 zayıf dıye asla yakısmıcak degıl trendyolda cok guzel gecelıkler var kılolu olanlar bıle neler gıyınıyor kız nıye oyle dusunuyorsun emınım cok yakısacak o sekılde dusunup kendını uzme ozguvenını dusurme. Cok uygun cok guzel seyler satılıyor gıyınce anlıcaksın ılıskıne renklılık gelecek esın bıdaha gıy dıyecek
Filzdlkn25 benimkide öyle diyor hamileyken karnım burnumdayken bile giydimdhskgxnx
She_angel ah yawrum bende 170 im ama kilom 77🥺 keşke biraz verebilsem ya😢
HurremSultan
Keşkeeeee canım ya valla ben hamileyken 75 e çıktım ilk kez o kiloyu gördüm sonra hiç ekmek yemedim iki ay bide sezeryan göbeği için korse taktım işte şuan 58 60 arası gidip geliyorum balımmm
She_angel ben 92 ile doğuma gittim🥺 bebeğim daha 3 qylik olmadı bile ama bu kadar verebildim. Bu kilo ile hamile kalmıştım zaten. Diğer bebeğim 4 aylıkken hamile kaldim da🥰 şimdi kara kara düşünüyorum. Emzirirken nasıl kilo veririm diye. Çünkü spor yapamıyorum sezeryandan dolayı denedim ama malesef aşırı ağrı çektim günlerce 🥺 sütten kesmek de istemiyorum Of ya
HurremSultan valla ben yemeğimi yedim ama ekmek hiç yemedim bide fazla yemiyordum makarna vs yemiyordum ya sütte verdim 6 ay boyunca