Eşim gecelik giymemi istiyor Zayıf olduğum için kendime gecelik yakıştırmıyorum biraz farklı şeyler olsa belki diyorum fakat hep aynı şeyler var bildiğiniz farklı gecelik satan yerler varmı instagram sayfası vs yardımcı olurmusunuz kızlar

Gulsum12 trendyoldan bakabilirsin fantezi iç giyim gecelik babydoll vücut çorabı vs vs ayrıca filtrelersin fotolu yorumları açabilirsin gelen ürünleri görebilirsin en çok satanlar vs var daha iyinolur çünkü bazı insta sayfaları dolandırıcı olabiliyor🥴

Gulsum12 ne aradığına bağlı bak şimdi taşlı fileli ışıltılı vücut çorapları var zayıfsan harnes takımlar car deri falan çok seksi bence eşinde çok beğenir

Gulsum12 zayıf dıye asla yakısmıcak degıl trendyolda cok guzel gecelıkler var kılolu olanlar bıle neler gıyınıyor kız nıye oyle dusunuyorsun emınım cok yakısacak o sekılde dusunup kendını uzme ozguvenını dusurme. Cok uygun cok guzel seyler satılıyor gıyınce anlıcaksın ılıskıne renklılık gelecek esın bıdaha gıy dıyecek

Gulsum12
          Valla ben çok severim giymeyi 1.70 58 kiloyum hamileyken bile giyiyordum.
          Kocamda çok sever her seferinde böyle hazırlanınca daha bi mutlu olur gözleri parlar adamın trendyolda çok güzel gecelikler var oraya bak derim

HurremSultan
            Keşkeeeee canım ya valla ben hamileyken 75 e çıktım ilk kez o kiloyu gördüm sonra hiç ekmek yemedim iki ay bide sezeryan göbeği için korse taktım işte şuan 58 60 arası gidip geliyorum balımmm

She_angel ben 92 ile doğuma gittim🥺 bebeğim daha 3 qylik olmadı bile ama bu kadar verebildim. Bu kilo ile hamile kalmıştım zaten. Diğer bebeğim 4 aylıkken hamile kaldim da🥰 şimdi kara kara düşünüyorum. Emzirirken nasıl kilo veririm diye. Çünkü spor yapamıyorum sezeryandan dolayı denedim ama malesef aşırı ağrı çektim günlerce 🥺 sütten kesmek de istemiyorum Of ya

HurremSultan valla ben yemeğimi yedim ama ekmek hiç yemedim bide fazla yemiyordum makarna vs yemiyordum ya sütte verdim 6 ay boyunca