Umudum Anne oluyorum birtane oglum var şimdi kızım olcak ama isimde kararsızım isim önere bilirmisiniz?
ddamserc Umudum sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏 kızımın ismi Dehliz ‘deniz altında suyun aşınmasıyla kendiliğinden oluşan mağaralar’ fikir olsun size de
E_Nasiba Umudum benimde kızım olucak inşallah 10gün sonra. Babası adını Elif istedi. Kuranda geciyo arap alfabesinin ilk harfi. Başka manası uzunboylu güzel kız demek.
lxmxa dilruba çok güzel bi isim yada feyza ☺️ benim kendi ismimde lamia değişik bi isim kimsede duymadım kendi ismimi 😅
Umudum E_Nasiba Çevremde okadar cok elif ismi varkı bebekten yetşkinine kadar Saglıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah.
Ruyaa Umudum Benim çocuğum yok kız olsun isterdim isim bile bulduk eşimle olursa larasu koyarız dedik kimseyede bu ismi demiyoz kimse çalmasın diye Tek sana dedim😂
Umudum Ruyaa Çok teşekkür ederim canım Allah tez vakitte nasip etsin inşallah hayırlı saglıklı evlat 🥰
Helbest_01 Benim ismim Helbest çok seviyorum 🥰☺️ İsmimin anlamı “şiir” demek ben kendimden başka Helbest ismi görmedim size de öneriyim dedim 😊
Selinn Rabbim analı babalı büyütsün❤️Benimde iki kızım var Sena ve nisa bir kızım daha olsaydı NEFES koyardım ❤️❤️❤️❤️__