Uygun fiyatlı cilt bakım postları soruları cok oluyor ve bende artık kozmetige fazla para harcamak istemedigim için yeni güzel içerikli güzel ürünler deniyorum🤩post acıcagımı söylemiştim ve geldim 🎯
https://ibb.co/4sL4m54
Önce sactan baslıyorum💇🏻‍♀️ bu köpügü benim gibi jilet gibi tertemiz görüntü sevenler deneyebilir diger köpüklere o kadar para vermeye gerek yokmus aynı gorevi gorüyor.yanındaki da sac yagı içerigi tartısılır ama ben sac bakımında içerige bu kadar takılmıyorum keratin gibi içerikler dısında pek bir işe yaramıyorlar zaten onemli olan etkisi bu ürünün etkisi gayet iyi kolay taranıyor sacı koruyor belki ince telli saclarla zor anlaşabilir miktarına dikkat etmek gerek.
https://ibb.co/TcmgM98
vücut kremi 🧴bende su gibi bitiyor şişe şişe bitiyorum mixa ve nivea artık para vermek istemiyorum bu onun yarı fiyatından da az
.Cok kuru ciltlere yeterli olmayabilir hassas ciltler için cok uygun cok hafif yapıskanlık hissi oluyor o da geçiyor ve o kadar rahatsız edici degil bunun yaglı olanı var onu da deniyorum yaz geliyor vücuda ekstra nem şart.💦
https://ibb.co/D1tFXqM
vitamin shotları🍊 içinde e vitamini retinol ve c vitamini var e vitamini zaten sadece agızdan fayda saglıyor ama cildime yine bir nem verdi kötü degil .c vitamini hassas ve alısmamıs ciltler için uygun degil bence cok zarar verebilir ama yinede serum alacaksınız c vitamini size gore mi bilmiyorsanız once bunu alabilirsiniz serum alarak o kadar paranızı cope atmıs olmazsınız bunu denersiniz ama retinol olan cok iyi bence ertesi gün cildiniz soyulmaya baslıyor bile sadece retinol olanı varsa onu da alabilirsiniz.
https://ibb.co/F7ctLY7
Lip balm 🫦kuru dudaklar asırı kötü bakımsız duruyor bence nemli dudak daha dolgun daha canlı yumusak ve gülüşü güzel gösteriyor ben hep blistex alıyorum kavanoz gibi olanı akşamları kullanıyorum hala ama gündüz kullandıklarım kayboluyor param bosuna gidecegine isana aldım her cantaya koydum gayet iş goruyorlar bu krem gibi olandan beklentim cok blistex gibiyse artık onuda almam
https://ibb.co/gSvQ9SZ
Niacinamid shotları ve retinol kagıt maske bu markanın maskelerinin fanı oldum cok iyiler niacinamid shot ise ayrı güzel ben bitirdim kesinlikle raflarda ne kadar varsa alıcam postumdan asitlere bakabilirsiniz bahsetmedigim varsa arastırın lütfen cok cok iyi gozenekler için özellikle
https://ibb.co/nLzCQZh
Göz maskeleri ben en cok garnier turuncu olanı severim bu cok daha uygun en sevdigim gold olanı oldu ama mavi olanlar seffaf ve acil biyere gitmem gerektiginde erken kalktığımda dolaptan cıkarıyorum arabada takıyorum varana kadar emiliyor aydınlanıyor uyanıyorum ve işime devam ediyorum arabadayken dısardan gozukmuyor seffaf oldugu için deliymişim gibi bakmıyorlar dkdkd ben özellikle sabahları kullanırım ısıl ısıl canlı goz altları için .sabah şişkinlikleri için de cok etkililer

Rouge herkesin bir ürünü vardır kullandığı sizde yazın lütfen 🤩

Rouge, başlığı 🎯Uygun fiyatlı cilt bakımı🧴 olarak değiştirdi.

Rouge uni baby saç açma spreyi kullanıyorum. Saçlarım ince telli ve çok karşıyor. Onun harici bakım yapmıyorum 👻

Rouge Saç icin bee beauty keratin complex - gliss onarıcı sütü - gliss ışıltı parçacıklı sıvı sac kremi - niveanın 5 in1 cilt bakım losyonu ve vaseline kakaolu losyonu ilk etapta aklıma gelenler. Eve gittiğimde gordukce aklıma gelir😁 ayak maskesi el maskesi her turlu kaporta bakımi mevcut 🤣🤣🤣

ZRaporu sen yapmasan da olur❤️😂onu bende kullandım gayet basarılı bence dkdkdk

Goat öncelikle hosgeldin mutlu oldum 🥰🌸nivea baby soft moft biseyler var ya ben o kremi stokluyorum dkdkd bence cok iyi birde vücut kremleri zaten sise sise bitiyor.gliss ürünlerine on yargım var nedense öyle dedin aklıma getirdin onu da deniyim. ya Türkiyede dm olsa varya efsane ürünler sayardım size

Rouge hosbulduk canım 🌸 nivea baby soft losyonuda bak harika yumsacık yapıyor zaten genelde nivea disina pek cikmiyorum cok seviyorum son zamanda vaselinenin kakao losyona taktım sadece arada degisiyorum. Glissin ben ışıltili suyunu cok seviyorum.sampuan sac kremlerinede benim bi antipatim var saclarimi kece gibi yapti dahada kullanmadim.

Rouge üşengeçlikten kurtulsam yaoacağım da işte 🥲🤣

Rouge saçım için gliss sıvı saç kremi o yoksa kızımın uni baby olanı kullanıyorum 😄 elseve mucizevi yağ ve syoss köpük kullanıyorum, vücudum için senin önerin bebek yağı kullanıyorm birde eşimin halası libyadan vücut nemlendiricisi göndermiş bitene kadar onu kullanırım ama bebek yağı candır 😄 yüzüme çok bişey yapmam fırsat buldukça cilt bakımına giderim nivea yüz yıkama köpüğü ile yıkıyorum bu aralar birde çok yağlı olduğı için gece yıkadıktan sonra bebek pudrası sürüp yatıyorum bembeyaz hortlak gibi 😂😂

Goat gliss cok da ilgi cekici ürünler cıkarıyor aslında hep bakıyorum ama sadece bakıyorum dkdkd sans vericem vaseline yulaflı mıydı hatırlamıyorum onu ben denemiştim ama hatırlamıyorum bu arada nivea pirincli peeling cıkarmıs gordun mu denedin mi tanecikleri büyük diye tahmin ediyorum yine de denicem galiba

• Goat bunu yanıtladı.

ZRaporu üsenmee bebişler zaten okula gidiyor o ara kendine zaman ver bir yapsan devamı istemesen de gelir kddkdk

TombulHatun aaa neden bebek pudrası suan en cok o dikkatimi cekti dkdkd glis cok söylendi yarın gidip alıcam

Rouge yaa pudra ciltteki yağı emiyor pamuk gibi oluyor bunu seneler önce arkadaşım söylemişti kuru ciltler yapmasın ama benim T bölgem çok yağlandığı için oraya sürüyorum

Rouge ay Ardle’m ppst açmış, hemen koştum geldim 💞 pek giremiyorum artık, girince seni görmek iyi hissettirdi 🙏🏻 vücut kremim bitmek üzere, bakacağım hemen önerine 💫

TombulHatun güzel fikirmiş hic denemedim cildim kuru/normal malesef yinede akılda bulunsun fikir oldu ❤️

Sept ardlen ne seviyor ne seviyor bilsen ❤️asıl ben mutlu oldum🥰iyiki geldin iyiki yazdın enerjimi yükselttin resmen bu ne güzel nese ne güzel enerji ya 😍ben bunun yaglı olanını daha cok sevdim sanırım onada bakabilirsin 🌸

• Sept bunu yanıtladı.

Rouge nivea pirincliyi aldım hatta yarım kaldı ben cok begendim peeling olarak nadir begendigim urunlerden biri oldu.gercekten cok ise yariyor bence denemisin

Goat onu da not aldım o zaman 🙏🥰

• Goat bunu yanıtladı.

Vücut kremi linkini açamadım çok merak ettim 🧐🤗