Goat insanın kendi gibi yada daha iyi yakınları olunca otomatikmen o da yükseliyor o da yapıyor yada yeni seyler öğreniyor ama tam tersi olunca seninde bisey yapasın gelmiyor cevren zaten öyle kendini geliştirme ihtiyacı duymuyorsun.hayattan bir enerji bir heyecan mutluluk almıyorsun.aslında bakım hersey dısarda tanımadıgın kişilerden iltifat soru almak cevrende begenilmek imrenilmek falan cok güzel seyler insanı hayata bağlıyor daha cok kendime bakasım geliyor.genelde yabancı arkadaslarımız hamile yada cocuklu olsun unutuyoruz biz gibiler mırın kırın yok kendilerini salmıyorlar tek cocuga yada ese odaklanmıyorlar hep eşit ve arkadaslıgımız bozulmuyor.hepsi degil tabiki ama bazı arkadaşlarımızda da hamile kalınca diyoruz tamam bu gitti öyle de oluyor artık kafalar uyusmuyor cünkü kendini bırakıyor.birde benim hamilelik olaylarına ilgim olmadıgı için sürekli bu muhabbet olması da beni sıkıyor kacıyorum ilerde degişir belki dkdk cocugun olunca gorursun lafı da yalan ya kendileri gibi sanıyorlar benim annemler yengelerim teyzelerim büyük anneme kadar böyleler degisen gormedim enerjiye baglı .insanlar kendilerine bahane üretiyor otomatikmen,benim enerjim yok demez ben çocukluyum der.bana forumda evlenince gorursun diyorlar hani onlar neredeler