Kızlar lütfen çok kötüyüm yorumlarınızı bekliyorum eşimle az önce çok büyük kavga ettik en son elinde oyuncak vardı yüzüme fırlattı şiddete meyilli birisi değil ama bıktım artık daha öncede post açmıştım sorunları çözdük diye ama yanılmışım yaklaşık 5 ay eşimle doğru düzgün cinselliğimiz yoktu ve son zamanlarda hiç yok 2 haftada 1 oda benim ona neden yapmıyorsun diye kızıp trip atmamla oluyor her şekilde sordum iyi niyetle kötü şekilde anlayarak dinleyerek ama yok cevabı ise sen tartışıyorsun başka bişey için benimde canım istemiyor kızlar tartıştığımız normal havadan sudan şeyler diyorum ne alaka sen istesen olucak böyle bişey var mı kızlar siz eşinizle başka bişey yüzünden kavga etseniz haftalarca birlikte yaşamıyor musunuz en sonunda çok kızdım dedim ramazanda ailemin yanına gidicem zaten karı koca değiliz ayrı kalacakta bişey değişmez yok gidemezsin falan dedi of gerçekten çok sıkıldım güzellikse bakımda her şeyi yapıyorum gecelikler çeşit çeşit çocuğumda düzgün uyuyor akşam 9 da bize engel olucak hiç bişey yok yani ama eşim istemiyor doktora da gitmez eminim aldatmıyor ona da eminim kızlar hemen aldatıyor demeyin napıcam bilmiyorum