Salam qizlar. Aysmed klinikasini taniyan var? Ordaki hekimler necedi? InwaAllah 1ci gun orda analizler ve usme duwecem. Sadece o klinika haqqinda hec bir melumatim yoxdu. Sizlerin varsa menle paylawa bilersiz zehmet olmasa 🌼
Qizlar zehmet olmasa posta.....
Freedom salam xan xeyir yoxdu Ama instada gir bax gor yorumlari flan oxu vallah insani ele hedde catdiriplarki adam xestexanaya getmeyede qorxur gah biri dedi xeste xanaya getmeyin iyneyle adam oldururler zad☹
Kelebek_16 niye oldururlerkiiiii? 😳😳
Freedom nem yawlilari flan oldururler yalanan korona deyirler
Kelebek_16 heqiqeten eledise Allah cezalarin versin onu edennerin. Bawqa hecne demirem
Ayy ne güzel konuşuyosunuz 😍
Kelebek_16
Belkede her şeye aid olmaz mence can, yeni meselen postu açan xanımda ki kimi hamilelere fln aid olmaz İnşəAllah
o qeder insafsız olmazlar yeqin ki 😒😁🤦🏻♀️
Kelebek_16
Belkede her şeye aid olmaz mence can, yeni meselen postu açan xanımda ki kimi hamilelere fln aid olmaz İnşəAllah
Kelebek_16
Belkede her şeye aid olmaz mence can, yeni meselen postu açan xanım hamiledi bildiyim qeder 🥰 yeni hamileler aid olmaz İnşəAllah
Freedom he vallah men 1qram bele inanmiram bilirsiz nie cunki xarici olkelerde var duzdu ama bu bir siyasetdir azerbayxanda yoxdur xestexanaya getmiwdim elime spirt vurdular hekim mene dediki get elivi yu dedim nie dedi bowuna derivi korlama xesteliy zad yoxdu
Deletedmom2 nem ama isdeyirlerki yawlilar olsunde behruz vare bax oda teziqle elaqeder xestexanada idi dediler koronadi camahati alladirlar koronadi eyer varsa heqiqeti desinlerde nie yalanan deyirler baci
Freedom ureyim bax bilmirem duzdu ilk defedi ewidirem o qeder xestexana var inweAllAh yaxwi olar
Deletedmom2 guman edirem ki ele deyil)) mennen analiz ucun qan goturecekler Yoxsa iyne vurdurmuyacam.
Kelebek_16 mende inanmiram acigi. Boyuk dovletderde uje her wey yoluna duwdu Ama hele bizde artir ve artmaga davam edir guya. Allah insaf versin
Menessa_20 Hee baci yutubda Cox maraqlanmiwam. Ele googledende axdarmiwam. Huru Rehimova var deyesen o yaxwi hekimdi usm. Nebilim ee InwaAllah yaxwi olar