Women Onu artık konuşup halledersiniz neden alıp kullanmak istediğinizi söylersiniz eşinize ☺

Women benım var😁 ay ama 30 euro gıbı bır fıyata almıstım elektıklı pille calısıyor ben kadın kendısı kullanıyor dıye sanıyordum ama esle ılıskıde de kullanılıyormus. Titreşimli böyle kademeleri var 4 5 cesıt tıtreşim seklı var ıste ılıskı esnasında klitorıste tutuyormussun vs vs

Etipetito alakası yok bence bızde bebeklıyız bızde anneyız😁😁 orası cıdddn cok tuhaf uygulamayı kullanmıyorum bıle dırek sıldım

Hayat_ Inan benim de 3 çocuğum var ama hiçte linçlemiyorum kimseyi😀
      Bazıları aman Allahım resmen linç için kullanıyor uygulamayı sürekli bişey bişey 😂

Women eşin penisine gecirilenler var titreşimli bı göz gezdir. Silikon eşin sana yanasinca oda sana dokunuyor 😁

Etipetito Şuan kavgaliyiz 1 haftadır yüz yüze bakmıyoruz. Duzelirse olur tabi ama düzelmez herhalde daha. Uzun sürer.

bitterdelisi24 Valla daha 23 yaşına gireceğim. Kaç çocuğun öldüğü önemli değil en güzel zamanlari en güzel yaşamak istiyorum

Women Yaa üzüldüm canım enn kısa zamanda sorunlarınızı halledip teklif edersin ozaman🙈😹

7 gün sonra