belinda merhaba kızlar, eylülde düğünüm var ve yeni evli kızlara ihtiyacım var, evliğinizin ilk aylarında ev içinde nasıl giyinirdiniz? evliğinizi nasıl ayakta tutuyorsunuz 🤍
Aysegullgeldii1 belinda eşinin tepkisine bağlı canım rahat şeyler seviyorsa o tarz giyiniyorsn gecelik seviyorsa da onu giyersin ben haftada iki üç gün gecelik giyerdim ama seni isteyen erkek ona bakmaz üstümde ayıcıkli pijama vardi eşim yine aynıydı 😂🤭
Rouge belinda cok tatlı bir post ✨allah sizi birbirinize hayırlı kılsın umarım hep mutlu olursunuz hic pişmanlık olmasın🌸ben evlenmeden öncede evde güzel giyinirdim hic bozmadım sen ne kadar kendine olan degeri cizgini bozmazsan o kadar karsındaki kişi sana karsı kendini bozmaz.evde de sık bakımlı olmaya ozen gösteriyorum eğer salas istersem yine sık olannı tercih ediyorum onun dısında daha cekici kıyafetlerde var moduma gore.güzel kokmaya ozen gösteriyorum hergün 1 saat sarılıp kokumu cekiyor asırı huzurlu.birlikte eglenmeyi bilin sakalasın kavgaları uzatmayın surat yapmayın biz yapmıyoruz.cocuk gibiyiz oyun bile oynuyoruz birbirinizin alanlarına karısmayın ona da izin verin bıkmaması gerekiyor o da insan onun da kendine vakit ayırması gerekiyor bunu yapmazsa seni de mutlu edemez..en onemli seyler güler yüz pozitiflik ben hic keyfimi bozmuyorum hep enerjik mutlu neseli olmaya ozen gösteriyorum böyle olursan gercekten sıkıntın olduğunda karsı taraf özellikle üstüne düsüyor düzelmen için surat trip bunlar evliligi sogutan seyler eve gelmek için can atmalı.kendi bakımım gibi evime de ozen gösteririyorum kapıyı açtığında bu temiz cicek kokusu sıcak yemek bile huzurlu olmama yetiyor diyor.bakımları asla aksatmıyorum hep zarif çekici cilveli olmaya çalışıyorum gecen cilve postunu eşime sordum cilve senin için ne demek diye sen dedi bunun karsılıgı net sensin dedi.kendinden odun verme hepimiz insanız evlenince kendni sadece eve ese verdigin zaman daha cok baglanıyorsun ve mutsuz oluyorsun ben yine sosyalim yine kendime vakit ayırıyorum evliyiz ama tek fark aynı evde yasamamız bunu unutma anne olmak için evlenmedik mesela çalışıyorum spora gidiyorum yada geziyorum hergün görüntülü arıyor bakıyor üstüme basıma merak ediyor aynı sevgiliyken gibi hic bisey değişmedi bizde o kıskanıp merak ettiginden arıyor kendini yiyor bisey de diyemiyor mesela dkddk sen ev odaklı olursan onunda ilgilenecegi sey kalmaz ve kendini ilgisiz hissedersin yani bekarlıktan cıkma evlendin diye kendinden vazgecme.onun dışında aile büyük rol oynuyor ben ona bastan dedim ailen bana 1 gelsin ben 3 giderm ama yanlıs olursa bende uzak dururum ha onu asla engellemem istedigini yapsın ailesi sonucta ve umrum olmaz takmam onada aileme asırı saygı duyması gerektigini sürekli asılıyorum ve öylede yapıyor.yani cok sükür bizde hic bisey değişmedi hersey cok daha güzel cok mutluyum bunu dillendirmek istemiyorum o yüzden normalde bahsetmiyorum ilk senin postunda paylastım ve son🌸
tugce_byr belinda Öncelikle rabbim yuvanıza mutluluk ve huzur versin💜 kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin bence çok güzel ev pijamaları var pentide onlarada göz atabilirsin🍀
HurremSultan belinda Rabbim kavuşmayı ve upuzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah. Huzurlu bir yuvan bereketli bir mutfağın imanlı bir aile olursunuz inşallah canim💙💙 biz ilk evlendiğimizde çok zorlu süreçlerden geçtik birbirini seven ama çok mutlu iki insan stresten dolayı çok tartıştık. Pek hatırlamak istemiyorum aslında suan o kadar güzel bir evliliğim varki çok şükür. O anlar hatrıma düştü sayende🌸 Zordu ama herseye rağmen iyiki ve çok şükür 🤲🏻💕 Giyim kuşam benim için çok onemlidir ama mesela maddi anlamda zorluk çektiğimiz için öyle her beğendiğimi alamıyordum yinede ona rağmen hep temiz bakımlı güzel kokmaya çalışırdım. Hem eşim eve gelmeden ayrı süslenir giyinirdim hemde gece yatağımıza geçmeden Bi dus alıp geceligimi giyip geçerdim. Her gece hiç sıkılmadan 🤭🤭🔥 gerçi sonra hamile kaldim qrd arda o zamanlarda bile hiç değişmemiştir emin ol çok nadir uyuyakalmisimdir yatakta nxnskxx her evde kaldığı gece yatmadan dusumu qlir geceliğimi giyer öyle uyurum. Eve de is biriktirmemeye çalışıyorum. Ama şuan 2 bebeğim var biri 3 qylik biri 16 aylık 🤭🤭😅 eşim saolsun çok destek olur bana Rabbım iyiki onu çıkarmış karşıma. Ay eşimi çok ovdum sanki gidem de azıcık yüzüne karşı öveyim🤭🤭😁💕
[silindi] Rouge sende çocuk yok galiba ondan böylesin çocuktan sonrada bu satırları yazabilecek misin bakalım 😄
Melisaaaaaa Rouge Bizde eşimle iyiyiz ancak eşim sürekli bana biraz cilveli ol der bende hiç yok 😂 özel olmayan kısımlardan nasıl cilveli oluyorsun ne yapıyorsun biraz taktik versen 😂😂
Rouge Hayatonemsemeyedegmez yaa🙏😍evet tek taraflı degil malesef ama biz kendi acımızdan bakalım her zaman her konuda o zaman karsı taraftan da devamı geliyor,cogu zaman yani.. umarım sende evli herkeste mutlu olur
Hayatonemsemeyedegmez Rouge senin tafsiylerine ihtiyacım var ciden bende evliliğimi düzeltmek istiyorum post açmıştım görmüşündur belki kendime getirilecek sözlerine ihtiyacım var 😘❤️🙏🏻
She_angel belinda Benim en pişman olduğum şey sürekli trip atmak oldu adam istemiyordu ben devam ediyordu ve bu evliliğimizi kötü etkiledi. Sen sen ol bunu yapma tabi şuan o huyuma engel olmaya çalışıyorum. Ayriyetten mutlu ol huzurlu ol eşinle ortak alanlarınız olsun ayrı alanlarınız olsun şakalaşmaya özen gösterin. Evde çeşit çeşit pijama takımları giyebilirsin değişik yada tayt vs ben mesela pijama çok severim eşimde aynı şekil ben hergün değişik giyerim ve eşim çok beğenir. Tabi saçlarıma özen gösteririm kokulara özen gösteririm kendine saygın olsun kısacası her anlamda bu eşinede ailesine de yansır canım emin ol 🌸💕
Rouge Hayatonemsemeyedegmez tabiki❤️ben seninde olsam kendim ve cocugum odaklı olurdum bir bebeğin var 19 yasındasın ben olsam cocugumla arkadas olur onunla eglenemeye eğitmeye bakardım kendime bakardım enerjimi yükseltirdim eşimi düsünmemeye çalışırdım kafa dagıtırdım cünkü hayatın tam olarak yeni başlıyor yas olarak ve sen mutlu olmak için evlendin seni mutsuz eden hic biseye zorunda degilsin eşin dünyadaki tek erkek degil ve bu sorunu yasayan tek sen degilsin ve asılmayacak bisey degil gün gelicek bu konu seni üzmeyecek bile aman diyeceksin çünkü hayat böyle bir kere dünyaya geldik ve sen bu kafada oldukça goruceksin eşin sana gelicek o zaman düzeltip düzeltmemek sana kalmıs
Rouge [silindi] bunu bana evlenmeden once de derlerdi evlen görelim diye simdi onlar ortada yok o kişi sen misin yoksa dkdkdk evet yine böyle konusucam cünkü ben böyleyim yeni evliyim cocuk düsünmüyorum eger mutsuz olursam arkama bile bakmam.onun dışında benim cok büyük rol modelim var annem 3 cocukla sıfırdan hayata başladı babamsız tek basına ve annem hala böyledir hep güclüdür hep pozitiftir hep de bakımlıdır o kadar derde ragmen bir kere düşmüş gormedik onu da gorsen senin çocuğun olunca gorurum seni de dersin ama o 5 cocuk büyütmüş zaten.herkes şaşırıyor benim teyzelerim de böyle büyük anneme kadar böyle biz böyle büyüdük böyle öğrendik egitildik.hemen cocuk yapıp kendimi de onu da yakıcak biri degilim ve eger cocugum olursa da emin ol böyle olucam zaten benim işim cocuklar
Rouge Melisaaaaaa ben özellikle bisey yapmıyorum sen cilveli dogmussun diyorlar bunu nasıl tam olarak anlatabilirim bilmiyorum denicem..mesela sürekli gülüyorum güler yüzlüyüm sürekli 32 diş gamzelerle dkdk bakımıma kokuma saçlarıma ozen gösteriyorum ellerime ozellikle hem bakım olsun hemde el hareketlerim konusmam tavrım kibar olmalı öyle davranıyorum eglenceli sıcak davranıyorum sevdiklerime eşimle oyunlar bile oynuyoruz.nasıl anlatıyım bilmiyorum mesela gecen sofrayı kaldırıyodum saçım uzun gozume geldi sacımı savurdum refleks yani eşime birden bir haller oldu sen neden böylesin ya dedi bir güzel baktı noldu dedim geldi tabagı bıraktırdı saclarımı kokladı bu kokudan mı hareketlerinden mi bahsediyim dedi bir gururlandım dkd naz yapıyorum ama bezdirmeden sevgi istedim diyelim o film izliyor gidiyorum tv onune güzel bakıp gülüyorum ilgi istedigimi anlıyor ilgileniyor yanına gidiyorum falan bu bir ornek onun dısında yeri geldiginde biraz sımarık davranmak ama bunun dozu cok onemli.yüzüyle oyna tebessüm et güzel kokular sür evde bakımlı gez kıyafet olsun cilt olsun onu kovalamıyorum o beni kovalıyor gözlerinle konusup gülmelisin oyle yani ozel olanlara girmicem cilve anlatılmıyor cidden içten geliyor yasanıyor ddkdkdk
She_angel Rouge Ardle’m bende şunu söyliyeceğim ben üç senelik evliyim eşime zamanında sürekli trip attığım için artık en ufak kavgada ben haklı bile olsam umursamıyor yani nasıl diyim sevgimiz ilk günkü gibi hatta daha fazla güvende öyle ama kavga edersek artık peşimden koşmuyor eskiden pervane olurdu. sorunlarımızı geç çözüyoruz. Sence eskisi gibi olması için ne yapmalıyım ¿
momsgirl Rouge 2 çocuğum var ama görenler bekâr sanıyor kendime saygımdan bakımlıyım ve enerjim yüksek eminim çocuk olsa da sende aynı olacaksın 😍
HurremSultan Rouge aşkım benimde 2 cocugum var. Inanirmisin geçen gün ayağımı burktum ayağım sis ve mor uzanmam lazim gittim bir saat saçımı duzlestirdim. Birde 2 cocugum var biri 3 aylık biri 16 🤭 ben 2 çocuğa rağmen hem bakimimi yapıp hem eşimle hem evimle ilgilenip hemde çocuklarımla ilgileniyorum. Elbette yoruluyorum ama taviz de vermiyorum kendimden. Birtek kilo veremiyorum oda cocugum biraz büyüyünce yapicam inşallah 😄😄 yani bana da dediler evlen görelim doğur görelim yürüyünce görelim 2. Yi doğur görelim vzggxkx bu arada halaa diyorlar susmuyooorrrlarrrr🤣 bosver sen onları insanlar hep konuşur.
Rouge She_angel 🥰❤️… trip asla atma bir kere bunu kendimiz için yapmayız valla ben biseye takılsam direk söylüyorum niye suratımı asıp kendi evimin enerjisini kendi mutluluğumu bozayım.ben diyorum sen bana bunu bunu yaptın yada dedin ben buna alındım neden? O da acıklama yapar ve biter.nese güler yüz cok önemli asık surat bezdiriyor kendini onun yerine koy bizde yapamazdık.ben cidden bazı kişilere misafirliğe gidiyorum öyle davranıldıgı zaman ben darlanıyorum hemen gitmek istiyorum.bizde onlarda mutlu olmak için evleniyoruz hem böyle yaparak ilişkinin tüm eglencesini samimiyetini kaybettirirsin sadece ciddi askeri bir ilişkiniz olur o da kacar senden.hep neşeli ol pozitif ol surat asma bak iyiyiz sükür dünyaya bir kere gelmişiz ben şöyle düsünüyorum bu kadar trip atıcak ne var niye atıyım ki bana bisey dese eee böyleyim yada degilim o öyle düşünsün ne olucak?bana bunu dedi ee desin ne var?ben böyle düsünüyorum.bana güldü gülsün bende gülerim öldük mü ayrıldık mı noldu yani?herkes bizim istediğimiz gibi düsünüp hareket edemez.kendinle barısık ol ben barısıgım bana elestiri bile yapsa asla takmam he ya der gülerim valla ben böyleyim yani.aldatılma olmadığı sürece babamızı öldürmedigi sürece biz ölmedigimiz sürece ne olucak ki neden surat yapalım basit bak olaylara emin ol eskisi gibi hatta daha iyi olacaktır
She_angel Rouge yaaa çok teşekkürler haklısın fazla trip aşık usandırır ben engel olmaya çalışıyorum kısıtlamaya özen gösteriyorum 🥹
Melisaaaaaa Rouge Kız maşallah 🤩 insanın doğasında olması lazım sanırım sen gerçekten öyle doğmuş gibisin 😅
Rouge She_angel sen kendin için yap bunu degiştir hersey değişir merak etme canım seni de anlıyoruz her kadın anlıyor emin ol bu düzelmicek bir sorun değil tek derdiniz bu olsun