Merhaba kızlar. Benim durumlar biraz karıştı bunu sizinle paylaşmak istedim..
Biz eşim ile birlikte bir aydır çocuk düşünüyoruz ve yumurtalama tarihime göre korunmasız cinsel ilişkiye girdik vs. Ben dört gözle HCG test olabileceğim zamanı bekledim acaba hamilemeyim diye. Sonra benim adetim alt tarafı bir gün geçikti ben koşa koşa gittim HCG idar ve kan testi verdim negatif çıktı her ikiside demek ki dedim hamile değilim.. Bu arada sol gögsümde yeni başlayan bir şişlik ve sertlik oluştu bunun için de genel cerrahiye gittim. Ve üzerine şuan 5 gündür adet geçikmesi yaşıyorum, inanın ki benim adetim günü gününü şaşmaz belki sadece 1 gün 29-30 aralığı gibi ama bu sefer ilk defa böyle uzun geçikti ve hiç bir adet belirtim de yok. Sadece geçenler de biraz sancım oldu heralde dedim adet oldum gebelik yok çünkü adet olmam gerekiyor ama sancı vurdu geçti. Her neyse işte genel cerraha gittim kan aldı Prolaktın değerim 42,5 çıktı mr çekilecek dedi mr çektim sonuç bekliyoruz ona göre değerlendilecek. Ultrason çekti bi sorun yok dedi. Sonra kadın doğuma gittim onada durumu anlattım ve Prolaktın beni korkuttu acaba dedim bu yüzden mi adet olmuyorum..Kadın doğum‘da şuan mr sonuçunu bekliyor. Acaba diyorum geç bi döllenme mi yaşıyorum yani bir şey anlamadım çok karıştı. Biz bu ay coçuk düşünmeye başlayalı oluyor bunlar ilk defa korunmasız ilişki yaşadık ve benim gögüslerim peşine böyle oldu, peşine Adet olmuyorum. İlk defa yani gerçekten. Bundan önce hiç bir düzensizlik yaşamıyodum. Çok karıştı. Her iki Hamilelik testini erken yaptım hevesime.. Şuan belki kendime zaman verseydim bu göğsümü hamilelik belirtisi sanacaktım üzerine adet olmuyorum. Ama birden konu başka yerlere gitti Prolaktin vs.. Prolaktin bir den çıktı dediğim gibi önceden bir belirtim bile yoktu.. Kafam çok karışık 😔