Ssevey bende kadın doğuma gideceğim nasipse salı gününe aldım randevuyu.. kadın hastalıklarından dolayı görüneceğim. Bilginiz var mı kan ve benzeri tahlil durumlarında da ek ücret alınıyor mu ?

LiveYourLife
    Uzman doktor randevularından alınmıyor eğer mesai dışı bir saat değilse ama tahlilin çeşidine göre değişebilir lan ve idrara almıyorlar normalde

Ssevey çok teşekkür ederim size de 🤗🌸peki kadın doğumda önerebileceğiniz doktor var mı 🙄

TombulHatun o doktoruna göre değişiyormuş yaa ben aradım iki gün önce ücreti konuştuk kadın doğumda uzmanlara 100 TL öğretim üyesine 400 doçent 900 prof 1000 TL ücret alıyor dedi. Başka bölüm doktoru belki bahsettiğiniz gibi olabilir

Yasak_elma

LiveYourLife
          Rica ederim cnm ☺️ Ayşe filiz gökmen karasu gibi Bi doktor vardı iyi bakıyordu banu hanım vardı o gitmiş sanırım gökhan kılıç suratsız bir adam 😃 diğerleri değişmiş sanırım poliklinikten ziyade servislerde güzel bakıyorlar 3 gün düşük tehlikem vardı yatış yaptım mükemmel ilgilendikler 2016 senesi falandı ama eşim 2020 de ameliyat oldu servisler pis dedi hep şansına artık canım ☺️

Ssevey çok teşekkür ederim bilgiler için yaa saolun umarım şansım iyi gider o zaman yarın biran evvel bitsin istiyorum 🥲