Bu hastaneye gidenler var mı aranızda hanımlar ?
İstanbul bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi
LiveYourLife benim kayınvalidem geçen sene çok giderdi dahiliye bölümüne çok memnun hatta bende gideceğim bu hafta
TombulHatun yaa siz hangi bölümüne gidecek misiniz? Bende bu salı gideceğim nasipse
LiveYourLife
Ne için gidicek siniz ben kadın doğuma çok gittim eşim de ameliyat oldu orada
Ssevey bende kadın doğuma gideceğim nasipse salı gününe aldım randevuyu.. kadın hastalıklarından dolayı görüneceğim. Bilginiz var mı kan ve benzeri tahlil durumlarında da ek ücret alınıyor mu ?
LiveYourLife
Uzman doktor randevularından alınmıyor eğer mesai dışı bir saat değilse ama tahlilin çeşidine göre değişebilir lan ve idrara almıyorlar normalde
LiveYourLife bende dahiliye ye gideceğim geçen sene kayınvalidemden tahliller için 40 TL filan alıyorlardı
TombulHatun çok teşekkür ederim bilgiler için 🌸🤗
Ssevey çok teşekkür ederim size de 🤗🌸peki kadın doğumda önerebileceğiniz doktor var mı 🙄
LiveYourLife ama siz arayıp bilgi alın çünkü geçen sene kayınvalidemin 250tl olarak ödediği muyane bu sene 1200 TL
TombulHatun Ohaa ciddi olamazsın bir muayene 1200müü birde 250 liradan çıkan yanii😱Aman allahım nerde bu devlett😪
TombulHatun o doktoruna göre değişiyormuş yaa ben aradım iki gün önce ücreti konuştuk kadın doğumda uzmanlara 100 TL öğretim üyesine 400 doçent 900 prof 1000 TL ücret alıyor dedi. Başka bölüm doktoru belki bahsettiğiniz gibi olabilir
LiveYourLife ben doktorumun adını söyledim direkt 1200 dedi 😁
Yasak_elma valla şok oldum bende ama iyi bir doktor gideceğim mecbur
TombulHatun profsa olabilir
LiveYourLife
Rica ederim cnm ☺️ Ayşe filiz gökmen karasu gibi Bi doktor vardı iyi bakıyordu banu hanım vardı o gitmiş sanırım gökhan kılıç suratsız bir adam 😃 diğerleri değişmiş sanırım poliklinikten ziyade servislerde güzel bakıyorlar 3 gün düşük tehlikem vardı yatış yaptım mükemmel ilgilendikler 2016 senesi falandı ama eşim 2020 de ameliyat oldu servisler pis dedi hep şansına artık canım ☺️
Ssevey çok teşekkür ederim bilgiler için yaa saolun umarım şansım iyi gider o zaman yarın biran evvel bitsin istiyorum 🥲