ds_005 Eltim gil gelecek iftara öğle şeyler yapıyımki tadı damaklarında kalsın varmı güzel menüler tarf değil isimleri olursa yeter gerisini hallederim 😂😂🤭
bitterdelisi24 ds_005 çorba olarak klasik mercimek , ya da yayla corbası :) ortaya sarma yap , patates çanagı yap.. yemek olarak etli türlü yemek fırında, yanına mısırlı pirinç pilavı 🫠🫠 sulu yemek olarak aklıma bırsey gelmedi :))
Marii ds_005 o zaman sarmalari içli köfteleri hazirlicaksin bunlar yancı olacak ana yemek et veya tavuk et tercih edersen hünkar beğendi en az 2 3 çeşit meze başlangıç içinde yoğurtlu ekşili hafif bı çorba güzelde bir tatlı en önemlisi aşırı özenli sofra
Yasak_elma ds_005 Benim aklıma direk patates püresi eşliğinde rosto köfte geldi(Çok severimmm)😋yanınada karışık dolma ve sarma veyaa fırında dolma biberi,çorba olarak domates çorbası,garnitürlü pirinç pilavı tatlıda hazır baklava yufkasından soğuk baklava veya tireliçe
She_angel ds_005 Mercimek çorbası sebzeli Patates püresi yanına fajita Pilav arpa şehriyeli Roka salatası Revani Kadayıflı muhallebi Hoşaf Cacık
Ebru-20 Corba olarak mercimek veya yogurt corbasi (yayla) Tavuk kanat yapabilirsin firinda yanina Pilav ve patates gratin. Ortalara meze yapabilirsin, yogurtlu havuc Fln, hunkar begendi de güzel olur ve mevsim salatasi. Hosav da güzel olur
Hemcins ds_005 eltim ve kaynanamı davet ettiğinde yapacagim menü Yayla çorbası Orman kebabı Pirinç pilavı Ekşili kuru dolma Orataya salata bunlar kesinde ortaya bide meze olarak havuç tarator yapsam buna uyar mı diye düşünüyorum bende sanada fikir olsun