• ANKET
  • Fazla tepkimi gösterdim

Kızım için özel kıyafet yaptırdım elbise ve hatıralara çok önem veririm ben anneme emanet verdim sakla anneannesi diye… ilerde bakar anarız dedim ömrümüz olursa

Anneannemiz de çıkarmış elbiseyi bi akrabamizin kızına giydirmiş resimler çekmiş ben garibim evde oturuyorum habersiz
Geldi bana gösterdi sonra… “bak dedi resim cektim”" bide giydirdim…. bende dedim ki normal mağazadan aldığımız bi tshirt olsa pantolon olsa giysin tabiki ama bunu dedim ben özel diktirdim… ilerde hatıra saklamayı da hayal ettik alirken .. oyuzden bi kıymeti kalmadı ki dedim yani… ben haksız mıyım?

Pisi_pisi ya ne alaka elbiseyi vermemiş ki fotoğraf çekmiş alt tarafı. Fazla gereksiz tepki göstermişsiniz

Pisi_pisi ya ne var ki bunda ne güzel baska cocugu mutlu etmiş annen ne güzel düşünceli ben olsam gurur duyarım kadına kızmıssın o giydi diye senin kızının olmuyor mu artık hala sizin elbise bence anneni kırmıssın

Pisi_pisi canim sen biraz abartmissin bizde onem veriyoruz hatiralara ama bi elbise yani bez parcasi deger mi anneye tepki gostermeye 2. Yasa ozel diktir onu sakla

Pisi_pisi madem bu kadar takilacaktin neden kendin saklamadinki cnm hem başka bir bebek giymiş ani kalmiş nolacakki … önemli olan eşyalar degildir kırmasaydin keşke anneni

Cicekliperde aynen benm kizimnda ilk ayakkabısı benm için özeldir hatıra saklayacagm ama yeğenim var ihtyac duyarsa ablama ödünç vereceğim böyle şeyler bana abartı geliyor

Tinkiminkiy ben bir sürü elbise kaldırdım ilk bayramlığına kadar . Ama biri beğense ödünç veririm ne olacak sanki. Bir de bahsettiği çocuk sadece fotoğraf çekmek için giymiş. İnsanları anlamak zor. Eşyaya fazla anlam yükleyenleri anlayamıyorum