Bsrkaya Kızlar Merhabaa 🤗 bana kapalı sayfa ürünleri güzel olan, ve fiyatları çok iyi olan bir sayfa önerebilir misiniz. 🤗 Tofisa diye bir tesetturlu sayfası var. Ürünlerini çok beğeniyorum vee fiyatlarida o kadar uygun kii mükoo👌🏻 ama bilin bakalım ne eksik 🤨 Beden 🙈 benim benim Tofisa tesetturune uygun değil ben S giyiyorum ürünlerin bedenleri M’Den başlıyor 🙈 bunun gibi böyle hem uygun hemde sık olan bildiğiniz guzell sayfa önerilerinizi bekliyorum 🧡🤗
Yasak_elma Bsrkaya pazarium var modamızbir diye bi site var.Modamızbirde açıklar içinde var kapalılar içinde var tunik etek elbise falan aklına gelecek herşey var ve fiyatlarıda cok uygun ben genelde bu iki siteden yaparım alışverişlerimi(bende kapalıyım buarada🤭)
She_angel Bsrkaya Bende çok var ama pahalı yani şuanki ekonomiye göre bence pahalı… Yinede yazıyım belki yararlı olur🥰 Ykz ceylan Rabi design Soi design (en çok yaptığım ) Beyzade butik Şehrimoda butik Dilara Nazan Ertan Ella.garage Duenda.ca Genelde bunlar ama en çok Ykz , Soi ve Rabi 😇🥰
TombulHatun Bsrkaya sefa merve, modanisa, pazarium, moda selvim, moda selvimden abiye bile aldım 😄 rabia topraktan da çok alışveriş yaparım ama o sana olmaz büyük beden daha çok 😄
Cicekliperde She_angel ykzde bir tane ceket beğendim hatta Aşık oldum L varmış xl yokmuş . L bana tam olur ama ben biraz bol giyiniyorum 🥲 ceket aklımdan çıkmıyor
Bsrkaya TombulHatun ayy bu sefa merveler olmasa zaten giyecek ürün bulamicam 🙈 kız ayrıca senn nerelerdesin hiç bir postta göremedim seniii 🤭 bir seni birde @Ask_hosmus sen gittin mi o da gidiyor 😂 sen geldin mi oda geliyor siz bana niyeyse ikiz gibi geliyorsunuz yaa ne alakaysa 😂
OBirfistik TombulHatun merhaba Rabia Toprak dediğiniz Instagramd mi bende büyük beden kıyafet ariiyorum da başka site var mı?
Yasak_elma Bsrkaya sen beni tam tersim gibi hayal etmişsin hep kız büş 😂Geçen günlerdede yaşımı 20nin başları zannediyordum demiştinya 30a az kaldığını duyunca şaşırmıştın baya😂😂
TombulHatun Bsrkaya ahahah bak aşkhoşmuştan benim de haberim yok 🙂kız ben geçen hafta direksiyon dersleriyle uğraştm hafta sonu sınav vardı bu haftada geçen hafta işten erken çıkmaların acısı çıkıyor yoğunluktan kendimi unutuyorum ondan yokum ortalarda 😄
Bsrkaya TombulHatun oo ehliyet alıyoruz haaa yakışır 😂 nasıl geçti direksiyon sınavın 🙏🏻 de tabi çalışan bir bayan olarak zor bacımm hepsini bir arada götürmek 😚
Ask_hosmus TombulHatun sınav kolay mıydı yaa ben de düşünüyorum da geçemem diye para yazık olur diye girmiyorum ,bide ben hariç herkes alamıcaksın diyor paraya yazık diyor 😬😂
Bsrkaya Ayseirem21 canım sen boy kilo kaç Tofisa bana büyük gelir diye düşünüyorum en küçük beden M’Den başlıyor çünkü. Bende çok beğeniyorum tofisayi ama alamıyorum sonu hüsran olacak diye 🤷🏻♀️
Bsrkaya Yasak_elma vallahii yaaa 🙈 ben seni böyle cokk bambaskaa dusunmusum hayır yasak elmanın profil resmine mi aldandım anlamadım ki 🤷🏻♀️😂 amaa hala beynimde 20li yaslardasin biliyo musun şuan 30 deyince kabullenmem lazım dediğimi hatırladım 😂
TombulHatun OBirfistik evet instagram sayfası Rabia toprak indirimlerini takip ediyorum normalde pahalı, moda selvimden çok sık alırım beğemiyorum da oraya tofisa ya da bakabilirsin taytlarımı pantalonlsrımı trendeyoldan aldım en son veok beğendim
TombulHatun Bsrkaya çok şükür geçtim bugün geçici sürücü belgemi aldım 😄 bu aralar çok yoruldum ramazanda gelince saat 10da ölü gibi uyuyorum ya halim kötü 😁
Yasak_elma Bsrkaya S giyiyorsan tofisadan alma canım çünkü tofisanın M bedenleri bile bol oluyor.Ben M giyiyorum tofisadan aldıklarım bol neden öyle bilmiyorum galiba tesettür giyim olunca bol kesim yapıyorlar
Ayseirem21 Bsrkaya 168 boy 55 kilo daha da alırım diye düşünüyorum ben hamilelikten dolayı ama benim cok begendigim bir sayfa
Yasak_elma Bsrkaya Yıldızı seviyorum senpatik geliyor bana oyüzden profilimi onun fotografı yaptım😍Normalde hiç alakam yok aslında😆Yaşa gelicek olursak yıldızında yaşı kücük degil hani oda 32yaşında benden büyük yqni😉