She_angel Cicekliperde wp tan yazarsan dönüş sağlarlar bence canım sor bi inşallah vardır hiç yapmadım
Gamze1410 Modaselvim ve sultan butik var 🥰bu iki sayfanın ürünlerini çok beğeniyorum ve almak istersemde alışverişimi oralardan yapmayı seviyorum 🥰sayfalara göz atabilirsin canım
Ask_hosmus Bsrkaya yerim seni yaaa valla 😘😘🥰🥰🥰 biz Astral seyahetle haberlesiyoz 😂 tombula bakiyom geliyom , baktım ki girmiş bende kosuyom buraya😂😂😂
Ask_hosmus TombulHatun bende gecicegimi hissediyorum 😂 beni anlattın resmen herşeyde heyecan yaparım , bende otamatik almayı düşünüyorum yaaa çooooook istiyorum 😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Nefedukaa Bsrkaya canim #modaalabutik birkaç kere alışveriş yaptım gerçekten kaliteli fiyatını haketiyor. #mervekaracadesign oturduğum yerde zaten sürekli alışveriş yaparım oda aşırı kaliteli. #nisaramcom ya mağazada aşırı güzel şeyler var ama sosyal medyada çok paylaşım yapmıyorlar yine Buda benim oturduğum ilçede. Bunların hepsinin instagramda sayfası var bak bence. Tofisa veya pzarium olması lazım ikisinden birinden aldım berbat bişey ondan ucuz zaten. :))
Bsrkaya Nefedukaa Çok teşekkür ederim canim çok güzel yerler önerdin kesin bakacağım tofisadan sipariş vermem zaten verenler memnun değilmiş ve bedenleri de bana hiç uymuyor. Ama bu dediğin yerlere bakicam. Bu arada sen nerde yaşıyorsun benim kaldığım ilçede bu mağazalar demişsin ya o yüzden sordum
Nefedukaa Aslında beğendiğim sayfalarda bunlar ama alışveriş yapmadım ne yalan söyliyim. #kaylule.giyim , #sulegiyim_ , #stilzademoda buradan alışveriş yapanlar var mı ?
Hadibeee Bsrkaya tofisa dandik diyeyim sana alma moda selvimden alıyorum bazen de trendyoldan bakınıyorum istgrama güvenim yok ama en son kazıklandim kaç defa