delicee ya ne kadar enteresan ve değişik sorular soruyorsun , nasıl anlamıyorsun arkadaşım , adam boşalıp çıkar zaten içinden öyle anlarsın boşaldığıni ne garip sorular bunlar

Polyannacilik boşalıp çıktığını biliyoruz zaten boşaldıgı sıvı hissediliyor mu onu soruyorum ben mi fazla ıslandığım için anlayamıyorum onu öğrenebilmek için sordum yargılamanıza gerek yok herkes isteğini sormakta özgür belirli bi kısıtlama var da bizim mi haberimiz yok

delicee cnm yüz ifadesinden falan belli eder aslinda kendini ama cok belli etmioda olabilir kişiden kişiye degişir sıvıyı hissetmen zor olur biraz sende ıslaninca gayet zor hissedililir bi problemin yok rahat ol 🙃

delicee Erkeğin içe boşaldığını anlayamayız.Yani meniyi içimizde hissedemeyiz ancak ayağa kalkınca akar ozaman içe boşaldığını anlarız

boniboncuk anladım teşekkürler fazla ıslaklık olduğu için mi hissedemiyorum diye düşünmüştüm bende

Yasak_elma evet o zaman zaten anlıyorum boşalma anı için demiştim bende

delicee sivinin geldigini icimizde hissettmiyoruz canim senlik bisey degil yani..

delicee çoğu zaman içimde akan sıcaklıktan anlıyorum bazen hiç anlamıyorum neye göre bazen hissedip bazen hissetmiyorum bilmiyorum

delicee boşaldınmı boşalcanmı soruyorum o an ki ıslaklıkla anlamıyorsun bazen boşaltıp devam ediyo da ola bilir

ds_005 onun anlamamasının imkanı yok ki. Hissediyor neticede ve ereksiyon hali bitiyor. Ben hissediyorum sıvıyı değil de boşaldığını. Hareket ediyor gibi oluyor içimde açıkçası. Yoksa sıvıyı bilemezsin ki

4 gün sonra

delicee bazen sıvının ılık ılık içime aktığını hissediyorum.Yüz ifadesindende belli oluyor zaten.Penisi içimde resmen kalp atışı şeklinde kasılıyor.Sonrada zaten ereksiyon bitiyor ama eşim kısa bi süre daha içimde kalıyor o zevki sonuna kadar almak için sanırım.Yani hissedersiniz biraz dikkat ederseniz