Hanımlar merhaba ben bir ay öncesinde regl olamadığım için doktora başvurdum bana rahmimin sol tarafında kist olduğunu söyledi ve doğum kontrol hapı yazıldı fakat kullanmadım daha sonra adet oldum bu ay da çok az hafif kanamalarım geliyordu ama adet olamadım ve tekrar gittim bu sefer kistin yumurtalık kıstı olduğunu adet döneminde catladığını fakat rahmimde kese olduğunu ve sıvı olduğunu gebe olduğumu söyleyip kan testi istediler beta hcg 7827,2 çıktı 9mm 3-4 haftalık gebeyim. Ama tabiki çok küçük olduğu için kesenin içinde henüz fetus gözükmüyor daha önceki gebeliğimde 9.haftada öğrenmiş hem bebeği görmüş hem kalp atışını dinlemiştim. O yüzden bu sefer biraz endişelendim. Internette de gebeliğin ilk haftalarında kanamanın boş gebelik belirtisi olduğu yazıyordu. Daha önce başına gelen var mı acaba?

_Mandela_ daha çok yeni görünmemesi normal 6 7 haftadan sonra daha net belli olur, köyü düşünme

arman ya kendimi kaptiririm diye korkuyorum çünkü kist çıktığında hamileyim sanmıştım olmayınca da üzülmüştüm şimdi doktor kese var dediğinde çok mutlu oldum boş çıkarsa bayağı ümitsizliğe kapılırım. Gebelik fikrine kendimi çok alıştırmak sonra da boş olduğunu öğrenmek beni bayağı düşürür çünkü. Ondan böyle sabırsız oluyorum kendimi hamilelik düşüncesine çok kaptırmamaya çalışıyorum şu an

_Mandela_ ben 4 haftalık gittiğimde sadece aynı şekilde sadece keseyi görmüştü ama 7 haftalık gittiğimde bebeği de görmüştük. Bence olumsuz bişey yok. Bol bol dua et.

_Mandela_ canım ben ilk hamileliğimdede kendimi kalp atışı duyana kadar sen hamile olabilirsin ama kendini her şeye hazırla dşye beynime sürekli uyarı yapıyordum çünkü kalo atışını duyana kadar ne olduğu belli olmuyor brn 6+larda doktor bebeği göremediği için boş gibi ama biraz daha bekleyelim dedi ama 8. Haftadan sonra gözüktü hem bebek hem kalp atışı birden 😊 içini ferah tut Rabbim hayırlısını versin 🤲🏻

Slovem08 anneler hisseder diye boşuna dememişler dün kanamam oldu düşük riskim varmış düşük önleyici igne yapıp Progestan verdiler bol bol yatmamı söylediler daha bebeği göremeden düşük tehlikesiyle karşı karşıyayım iki hafta önce gebeliği bilmediğim için detaylı temizlik yaptım koltuk kaldırdım duvar sildim salak gibi inşallah bir şey olmaz vajinal muayenede 6 haftalik olduğunu söylediler bir de aşırı gerginim ve çok korkuyorum şu an

_Mandela_ canım düşünme sal kendini düşündükçe iyise stres yaparsın sadece dikkat et kendine yeterli çok yorma etme sağlıcakla inşAllah kucağına alırsın 🤲🏻

Slovem08 düşünmemeye çalışıyorum ama elimde olmuyor işte inşallah sağ salim gelir de bu gunlerimi de gülerek düşünürüm