Bi cahillik yaptim kacarak evlendim yapmamaliydim ama mecburen kaçmak zorunda kaldım benim elimde olan birsey degildi 3 sene oldu annemi babami görmüyorum çok özledim annem hep derdiki anası babası olmayanın kimsesi olmaz derdi okdar doğruymuş ki yasim büyüdükçe anladim simdi b*ktan bi hayatım var babamin evinde çok mutluydum tamm zorluk oluyordu ama bu kadar olmuyodu çok üzülüyorum bazen diyorum annem babam olsaydı böyle olmazdı

Anabal barışma gibi bir durumunuz yok mu ?

Anabal anne baba ne olursa olsun affeder özledim deyip çat kapı gidin kovsalar da sövseler de yapış ellerine öp illaki kucak açıcaklardır

Ahh kuzum benim Niyee kacarsın ki, anne babalar hep öngörürlerr . Senin mutsuz olacağın birşeyi yapmanı istemişlerdir. Ama sende çözümü kacmakla bulmussundur. 🤦🏻‍♀️ Annenin yanina 3 yıldır hiç gitmedin mi gizliden gizliye arayıp konusmadin mi çok uzun bir süre. Ben 3 yıl annemi görmezsem ölürüm… Kendinizi affettirmeye bakın lütfen. Babanız için birşey diyemeyeceğim çünkü kız babaları bu konuda daha da hassas oluyor. O yüzden anneler direk affedici yüreği guzell anneler 🌷

Anabal bende kaçarak evlendim iyiki de evlenmisim. Dünya durdukça dursun eşim Allah ayağına taş degirmesin. Benim annem babam da benden uzak olsun. Her anne baba bir değil malesef. Keşke madem kaçtınız bir hata yaptınız en azından eşinizi iyi secseydiniz😔 bir ömrü saçma sapan bir adama harcamak çok zor olsa gerek. Rabbım inşallah eşine hidayet verir

Polyannacilik Allahim korusun onları ama benden uzak olsunlar. Lütfen insanların hikayesini bilmeden yadirgamayjn. Yerimde olsanız belki iyi dileklerde bile bulunmazdiniz

Anabal kaçan ınsan gıttıgı yerde de deger gormuyor. Illakı kacıp mutlu olan var ama cok nadir. Ufak bır olayda ee bız zorla mı getırdık sen kendın geldın, kendın kaçtın dıye yuze vuruyorlar. Benım esımle aılem cok ıyıdı sonradan sorunlar çıktı kacma durumu vs hayır dedım. Gerekırse 10 sene cabalarım aılem artık pes eder ama ben kacmak ıstemıyorum dedım. Ben kacacam annem arkamdan aglayacak o evlılıkten ne kadar hayır gelırdı bana. Evlendim ettim esımın aılesıyle kavga da ettım ben eğer kacmıs olsaydım onu dırek yuzume vuracaklardı emınım buna. Bız senı zorla mı aldık be sen kendın geldın bıze dıyeceklerdi. Kaçanların cogunun evı yok, duzenı yok mecbur kaynana yanında kalıyor kımısı dıyo 2 aya tutarız sıze ev ama hepsi palavra. Aılenı cok ozledıysen yaz , ara canım ulaş bır bu dunya cok kısa yanı ılla anne baba yuregı affederler

HurremSultan tabiki bilemem ne yaşadığınızı , belkide çok kötüluk buldunuz onlardan ama yinede yetim ve öksüz olmaktan bir tık iyidir diye düşünüyorum siz yinede beddua etmeyin bunun öbür dünyası var orda alırsınız karşılığını hesapplasirsiniz 🥲

Anabal canım benim ya ❤️kendimi senin yerine koydum seni anlıyorum lütfen lütfen kendine böyle yüklenme güclü dur sen yetim falan degilsin ailenle uzak düsmüş küs olabilirsin ama bu seni sevdikleri ve çocukları olduğunu degiştirmez ve sakın eşinin yada baska birinin yanında bunları söyleme söylersen onlarda sana böyle bakma hakkı kendinde bulurlar.sen evlendin asık oldun canımıniçi bunlar dünyanın en güzel duyguları hata da olsa kötü bakma bu duygularına kararlarına tamam yanlıs da olabilir ama herkes hata yapıyor herkesin gozune perde iniyor sen evlenmek istedin sevginin arkasında durdun nokta .böyle yukarda yazdığın gibi söyleyip kendine yüklenme suclu hissettiğin için ayrı vicdan yapıyorsun git ailenle konus gerekirse 2828 kere sonunda olucak ya herkes barışıyor ya tek değilsin içten duygularını goster onlara evliligini de böyle düşünerek bozma ✨🫂

Polyannacilik beddua etmem zaten. Ne olursa olsun ailem. Ama hem yetim hem öksüz gibi büyüdüm zaten. Kendi evinde yediğin yemeği böreği fazla yemeyim diye saklayan bi üvey annem vardı. Saçlarım kıvırcık benim. Upuzun. Krem olmadan yikayanazdim saçlarımı gücüm yetmezdi. Kremi bile saklardı. Sabunla yıkanırdim. Bir Kova su ile yikan diyordu hep bitlenirdim. Şimdi konuşuyorum zaten onlarla ama inan öyle arkamdan özledik diye qglamamislardir. Aman elalem Bi kıza sahip çıkamadı der diye ağlamışlqrdir

HurremSultan ah çok zor , en zoruda sevgisiz büyümek olmalı , geçmişte kaldı bak kendi aileni kurmussun rabbim musmutlu ve yüzünü hep guldurenlerden eylesin