She_angel Uykulupingue valla ben sütyen takıyorum sms göğüslerin sarkık değilse bebeden dolayı bi problem olmaz canımm😙
Annekuzusu7 Gidiyorumyolcuet ben zayıf olduğum halde güzel oldu anlamında söylemiştim aslında malum göğüsler 80 85 olunca 🤣
Annekuzusu7 TombulHatun bende boğa olarak çok seviyorum ama yükselenim akrep 🤣🤣🤣🤣 Allahım biraz da kocama iştah versin kafayı yiycem enerjim boşa gidiyor 🤣
Bsrkaya Gidiyorumyolcuet Nooo açılmıyor 🙈 oofff yaaa birşey yapacaz onda da açılmıyor . Kuzum tekrar atar mısın göremedim elbiseleri 🙈
Bsrkaya TombulHatun Vallahii iki akrep yan yana gelmiss ver yansın denilmisss 😂 kız çocuk var mı sende hem iş hem çocuk belki de günün yorgunluğundan hoop yatağa kosa koşa gidiyorsunuzdur
TombulHatun Bsrkaya olmaz mı 2 yaş sendromlu bir kızçem var 😄 koşa koşa yatağa girip dötümüzü dönüyoruz yorgunluktan tabi her zaman değil yani 😁😁😁🤭
Bsrkaya Uykulupingue kuzum bu taşlı olan boydan vücut çorabı sende var mı ve memnun musun bende sipariş vericem çünkü
Uykulupingue TombulHatun ahaha bende deniycem normalde donarım da yazın giyiniyim bakıyım rahat edicekmiyim 😂
TombulHatun Bsrkaya Ahahah tabi burası peride şimdi libodusu düşüm tombul hatun olarak yer etmeyelim kafalarda detaylar önemli 😂😂😂😂
Bsrkaya TombulHatun ahahaa yoo canımmm 😂 sen yanii tombulhatun öyle yer edermisin hiç fırsat bile vermezsin vallaaa 😂