Rouge aaaa sende yok artikkk abartma istersen 😂 o kadar da kendimi sınırlayamam, ben özgürlüğüme düşkün birisiyim. Ve bir defa geldim bu dünyaya içimden nasil geliyorsa öyle yasarım. Yok su zararlı bu zararlı ayrıntılara bu kadar çok girmem. Mesela ben kahvesiz asla ayılamamm, ne kadar zararlı deselerdee vallahi hayatımdan zararlı kişileri çıkarırım ama sevdiğim şeyleri aslaaa. 👌🏻 Bende zararlı şeyleri cokk severimm anaamm 😂kola olsun cips olsun çikolata olsun nargile de içerim. Yaniii ben bir kere gelmisiim bu dünyaya, nelerden zevk alıyorsam o konuda asla kendime sınır koymamm 😂 şimdi sen içmeyen olduğun için anlıyorum senii icmeyene kötü kokar 😏 kızzzz sen ne inatmıssin o kadar söyle dedimm neysee bir dahaki bakım ürünü postu açtığında direk koşa koşa gelicem, ben sen söylersin diye bir kaç ürün cekmistim hatta kendi kullandıklarımdan da atacaktım cunkuu senden de öyle bekliyorum 🤩 bayaa fotoli ürün postu olsun diyee, her kullandiklarinin yada kesin benden öneri alın dediklerin fotolarini 😂 cokk guzell akar o şekilde post bencee hattaa şeyy düşündüm bak şimdii sana yazarken 🤔 bir başka postta herkes saçını çekse atsa yüzü görülmeyecek şekilde boyalı olanlar falan boya rengini söylesee biz boyamak isteyenlere fikir olur falan 😉 yanii bu şekilde akıstaa olacak şekilde değerlendirelim güzel olur bence, başka bir zaman da ev temizliği ürünleri üzerine post acalım mesela evinde hangi kokuları kullaniyosun ? Evinde tütsü yakıyor musun? Evin ruhuna iyi gelecek neler yapiyorsun? Gibi gibiii boylee evle alakalı fikirler olur bizede mesela çamaşırları kimleer neyle yıkıyor ve hangisi daha kalıcı ? 🌷