Bsrkaya Ben farmasiden daha çok oriflame’ciyiim aslında benim bütün ürünlerim oriflamedir 🤍 cokk beğeniyorum. Bu Oriflame in ürünü sana kokusunu nemliliğini veee kalıcılığını keşke gonderebilsem sürdüğün an anlarsın yanii, ve çok az simli gibi ışıltı veriyor ellerine öyle soyliyim ama cokk mukemmell bunu kullanıyorum en çok nemlendirici olarak vee bir tane daha nemlendiricim varr oda cilekimsii onu da aticamm ikinci olarak da onu kullaniyorum veee çok tatmin ediyor full kalicii. ☺️
Rouge Bsrkaya oriflame 1 kere cok eskiden kullandım o da iyiydi tahmin ediyorum yani kokusu da kalıyordu cidden bunların tek sorunu sık sık sürülmemeliler parfümlüler ya
Rouge Bsrkaya biliyor musun cok onceden daha buralarda yeniyken bir vücut rutini ürünlerimi paylasmıstım.farklı farklı varya o zaman galiba koku için olanı attım hatırlamıyorum tam ve biri bana sey demişti ne kadar cok bakım ürünün var hangisi vücut için ve bende onların hepsi vücut için dememiştim çaktırmadım kdkd ürünlerimin hepsini vücut yüz sac karısık cektigimi sanıyordu
Rouge Bsrkaya vaay🤩ben ısıltı ve koku için bir rutin yapıyorum ya vücuduma o kendiliginden ısıltılı saglıklı gorunum veriyor oyle de oluyor bakımla yapıyorum cünkü. victorias secret melekleri gibi geziyorsun dkdk birde diyelim elbise falan giydim bacak yada omuzları aydınlatmak istiyorum onun için baska ürün kullanıyorum.yazları da hem hafif renkli bronz hem ısıl ısıl ürünler var parlaklıgın yanında biraz bronzlukta istiyorsam onları kullanıyorum yani 3 farklı sekilde istegime gore rutin&ürünlerim var yıllardır aynı degiştirmek istemiyorum simli ürünler sevmiyorum olsa da cok cok kücük görülmeyecek ben daha simsiz ısıltılı olanları tercih ediyorum
Bsrkaya Rouge nasıl yapıyorsun kız ışıltılı ürün karışım felan mi yapıyorsun yaniii nasil oluyor ? Ben seviyorum ışıltılı ürünler simli aslında bende sevmem ama ışıltılı ürün hiç öyle karşılaşmadım genelde simli yapıp ışıltılı diye satıyorlar
Bsrkaya Rouge ahahaa 😂😂 gizli tüyolar 🙈 çok urunn var dediğin gibii vee bundan önce de cokk kullandığım bir suruu uruun. Mesela bitti onlar. Farkettiysen benim attiklarimin kimisinin ağzı yeni acilacak kimisi yeni alınmış ben çok çabuk tuketiyorum elden çıkarıp farklı birsey alıyorum. Mesela bundan önceki kullandiklarimi atmak isterdim mukkemmel ürünler düşündüm düşündüm isimleri aklıma da gelmiyorrrrrr 🙈
Isimsizbiriii Rouge sana bise sormak istiyorum cnm, yuz tuylerini usturayla almak dogrumu acaba? Ne zamndir almak istiyorum ama korkuyorumda daha kalin cikar diye
Isimsizbiriii Rouge birde zaten lazere baslicam tum vucut yuzde dahil buz lazer, yuz icin lazer yaptirmak uygunmu acaba biter dimi 12 seansta
Bsrkaya Bu da avonun bir urunuydu ama eski bu, bayaa oluyor kullanmıyorum öyle bekliyor inşallah bunu da bitiricem amaa bu da çok güzel kokuyor. Zaten benim aldığım ürünler kokacakkk 😂 değilse bakımdan saymıyorum böyle bir anlayışın var 🙈
Bsrkaya Mesela bu yüz toniği çok iyiydi, yüzünü çok iyi geriyor ve çok iyi geliyor. Güllü çok güzel bunun gibi bir çok tonikler bittii
Rouge Bsrkaya tabiki sacına ve dudagına bile günes koruyucu kullanan bir ruh hastası var karşında dkdkdk marka da iyi
Bsrkaya Isimsizbiriii ooo ne guzell bakımlanalımm 🤗 bu maskeyi biliyorum bende kullanmıştım vee çok güzel bir maskee👌🏻 ve bu kill maskesi de mukkemmel
Rouge Isimsizbiriii oo harikasın aramıza hosgeldiiin cok teşekkür ederim bizimle paylastıgın için ❤️😍benden de günün ürünleri kagıt maskeler gelecek bugün
Isimsizbiriii Bende cocuklari ogle uykusuna yatirdim simdi bunlari yapicam🙈 yorumlarini okuyunca banada bi istek geldi simdi😊
Rouge Isimsizbiriii ben yüzümü almıyorum cünkü yok kas bıyık diyorsan onları iple alıyorum kendim o yüzden bisey diyemem ama arkadaşlarım hep onu kullanıyorlar nerdeyse yarısı memnun
Bsrkaya İşte bununla saç tamamdır 👏🏻 Şuan bunu kullanıyorum vee çok memnunum ama bundan önce hep yağları mı bu ile kullandım veee aşırı aşırı memnunum ben argan yağını ve kokusunu çok seviyorumm sacdaki kokusu çok güzel oluyor yine sipariş vericem ama önce elimdeki bitsin 😂
Bsrkaya Bunu aldım ama hiç kullanmıyorum vanilyalı bir kokusu var güzel yine de ama kullanmam ☺️ En sevdiğim parfümüm kalıcılığı çok iyi eşim de bayılıyor buna ve diğer parfümümee Atıcam onu da pür blancanin ürünleri hep annemin evinde kalmış unutmuşum o çantayı getirmeyii şuan orada o parfüm ve ürünlerimi kullanamıyorum Haziran’da alicam 😑 makyaj eşyalarım da keza öyle o çantanın içinde gittti 🙈 Bu markanın parfüm kokuları çok çok iyii. Kalıcılığı mukkemmel tam bir yaz vücut spreyi. Vee bitiyorr. 🙈 Tekrar stoklucam. Asirii çok seviyorum bu vücut spreyini yaa. Parfümünü bitirdim 🙈 Vee en sevdiğim ikinci nemlendiri cilekimsii kokumm 🍓 cokk güzel nemlendiriyor vee böyle çilek çilek korkuyorsun cokk fresh bir koku 💋 Bu leke kremi cokk cokkk iyiii 👏🏻 bütün beklentimi tamamen karşılıyor. 😚 Bu ürün kırışıklıklar için gecerliii , ben çok aşırı memnunum bu şekilde kırışıklık ürünleri yüze uygulanan ürünleri market gibi yerlerden değil de MEB onaylı yerlerden doğal ürünler ve bitkiler ile elden edilen ürünleri tercih etmeyi seviyorum. Çünkü yuzumu ona göre emanet edebiliyorum. Bu ürünün kokusu muazzam yani bir kırışıklık ürünü ne kokabilir demi hiç birşey kokmamasi gerekiyor bu öyle değil işte. Bazı nemlendirici kremlerden bile daha güzel kokuyor vee baya da kalıcı kalıyor. Çok aşırı aşırı beğendim ve kullandığım bir ürün. 👌🏻 Mesela bu ürün göz altı kırışıklıkları için ve olması gereken gibi kokusuz vee muazzamm. Jel gibi bir görünümü var. Vee bu kaz ayakları için falan çok çok etkili bir ürün. 👌🏻 Vee olmazsa olmazımız Kaş kirpik serumuu gerçekten çok iyii , yanii bayaa bayaa kas ve kirpik çıkarıyor içindeki ürünler zaten hep e vitaminli vee bu ürünü aslaa kullanmayaniniz yoktur çok bilindik bir ürün vee çok memnun kalınası bir ürün 👌🏻
Rouge Bsrkaya o sac acıcı spreyler bende haftada bir bitiyor 🥲aayyy parfümünü almayı unutma bana bile dert olur dkdk elleri atlamaman cok hos ben cok dikkat ederim 😍sende en cok orıflame var