Isimsizbiriii Rouge birde zaten lazere baslicam tum vucut yuzde dahil buz lazer, yuz icin lazer yaptirmak uygunmu acaba biter dimi 12 seansta
Bsrkaya Isimsizbiriii ooo ne guzell bakımlanalımm 🤗 bu maskeyi biliyorum bende kullanmıştım vee çok güzel bir maskee👌🏻 ve bu kill maskesi de mukkemmel
Bsrkaya İşte bununla saç tamamdır 👏🏻 Şuan bunu kullanıyorum vee çok memnunum ama bundan önce hep yağları mı bu ile kullandım veee aşırı aşırı memnunum ben argan yağını ve kokusunu çok seviyorumm sacdaki kokusu çok güzel oluyor yine sipariş vericem ama önce elimdeki bitsin 😂
Bsrkaya Bunu aldım ama hiç kullanmıyorum vanilyalı bir kokusu var güzel yine de ama kullanmam ☺️ En sevdiğim parfümüm kalıcılığı çok iyi eşim de bayılıyor buna ve diğer parfümümee Atıcam onu da pür blancanin ürünleri hep annemin evinde kalmış unutmuşum o çantayı getirmeyii şuan orada o parfüm ve ürünlerimi kullanamıyorum Haziran’da alicam 😑 makyaj eşyalarım da keza öyle o çantanın içinde gittti 🙈 Bu markanın parfüm kokuları çok çok iyii. Kalıcılığı mukkemmel tam bir yaz vücut spreyi. Vee bitiyorr. 🙈 Tekrar stoklucam. Asirii çok seviyorum bu vücut spreyini yaa. Parfümünü bitirdim 🙈 Vee en sevdiğim ikinci nemlendiri cilekimsii kokumm 🍓 cokk güzel nemlendiriyor vee böyle çilek çilek korkuyorsun cokk fresh bir koku 💋 Bu leke kremi cokk cokkk iyiii 👏🏻 bütün beklentimi tamamen karşılıyor. 😚 Bu ürün kırışıklıklar için gecerliii , ben çok aşırı memnunum bu şekilde kırışıklık ürünleri yüze uygulanan ürünleri market gibi yerlerden değil de MEB onaylı yerlerden doğal ürünler ve bitkiler ile elden edilen ürünleri tercih etmeyi seviyorum. Çünkü yuzumu ona göre emanet edebiliyorum. Bu ürünün kokusu muazzam yani bir kırışıklık ürünü ne kokabilir demi hiç birşey kokmamasi gerekiyor bu öyle değil işte. Bazı nemlendirici kremlerden bile daha güzel kokuyor vee baya da kalıcı kalıyor. Çok aşırı aşırı beğendim ve kullandığım bir ürün. 👌🏻 Mesela bu ürün göz altı kırışıklıkları için ve olması gereken gibi kokusuz vee muazzamm. Jel gibi bir görünümü var. Vee bu kaz ayakları için falan çok çok etkili bir ürün. 👌🏻 Vee olmazsa olmazımız Kaş kirpik serumuu gerçekten çok iyii , yanii bayaa bayaa kas ve kirpik çıkarıyor içindeki ürünler zaten hep e vitaminli vee bu ürünü aslaa kullanmayaniniz yoktur çok bilindik bir ürün vee çok memnun kalınası bir ürün 👌🏻
Rouge Bsrkaya o sac acıcı spreyler bende haftada bir bitiyor 🥲aayyy parfümünü almayı unutma bana bile dert olur dkdk elleri atlamaman cok hos ben cok dikkat ederim 😍sende en cok orıflame var
Rouge Büşraaaaa @Bsrkaya sayende buraları karıstırırken cok tatlı bisey gördüm duygulandım ya 🥹 bak bu benim ilkokul-lise basları parfümüm cok eski yani minnaktım dkdk bunu annem saklamıstı o herseyimizi saklıyor kutumuz var sorun şu ki bunun annemde olması lazım ama bizde benim eşimde burnumu sildigim mendili bile saklar öyle bir insan annem daha evlenmeden once kutuyu ona gostermişti gitmiş çalmış bugün gördüm konusmaları atıcam yani kutuyu açtığım anda o kokuyla o zamanlara gittim ya asırı duygulandım birde içinde paralar var almanyaya geldigim ilk zaman cebimden cıkan son türk paraları annem onuda saklamış onu da almıs ya daha o zamanlar ciceksi kokular seviyormusum 🤗
Bsrkaya Rouge yaaa kiyamamm ne kadar guzell bir seye vesile olmuşum 🤗 şuan çok ponciksindirr 💋 çok güzel bir jest yapmış eşin almış saklamis onu ✨ kız eşinle nasıl konuşuyorsunuz oyleee filmlerde ki gibii böyle çok masumm 🙈😂
Rouge Bsrkaya tabiki sacına ve dudagına bile günes koruyucu kullanan bir ruh hastası var karşında dkdkdk marka da iyi
Rouge Isimsizbiriii oo harikasın aramıza hosgeldiiin cok teşekkür ederim bizimle paylastıgın için ❤️😍benden de günün ürünleri kagıt maskeler gelecek bugün
Rouge Isimsizbiriii ben yüzümü almıyorum cünkü yok kas bıyık diyorsan onları iple alıyorum kendim o yüzden bisey diyemem ama arkadaşlarım hep onu kullanıyorlar nerdeyse yarısı memnun
Bsrkaya Rouge yok kız benim için eller çok önemlidir oje sürmüyorum ama bakımını yaparım 🙈 mesela ben günde 2 kere kahve içerim o un kahvesini boşa harcamam ellerime sürerim, sonra kremlerimi sürerim ama böyle kokulu olacaklar aynen sen anlamışsın benim koku hassasiyetimi jeller dahi kokulu ben çok koku delisiyim yaa. Mesela bı zamanlar oje şekillendirme makinesi meşhurdu hatirliyormussun ojeyi tırnaklara suruyorsun ve üstüne o makineyi koyuyorsun tırnakların üstünü şekilli yapıyordu oje. Sekiilli oluyor yani mesela yeşilin üstüne sarı renk sürüyosun gibii ben çok yapıyordum sonra verdim kardeşlerime 😂 artık sadece törpüluyorum ya kare ya üçgen genelde kare yapiyordum ama şu 1 ay öncesi üçgen yaptım çok aşırı hoşa.gittti galiba bu aralar favorim üçgen olacak üçgenden devam edicem.🤭 Kızlarrr ben evimi yerimi temizledim bütün odalari miss gibii kokuttumm 🌸 her yere şuan cokk freshh ✨pırıl pırıl şimdii yemek yapmaya geçiyorum benim ki mesaicii sonra hemen üstümü degistiricemm vee mislerr gibii serviss yapıp orucumuzu acicaz insallahh 😂
TombulHatun @Rouge @Bsrkaya kızlarr bana acil yüz yıkama jeli önerin şuan alışverş yapıyrum bir kaç eksik var onu da alayım 😊
Rouge TombulHatun cildin kuruysa neutrogena mavi jel celenes güzel ama fazla fazla temizlesin diyorsan o kadar degil sabahları kullanmak için uygun garnier micelar mıydı neydi o iyiydi baska ne markalar var orda aklıma gelmiyor
Gidiyorumyolcuet TombulHatun cildin karma ya da yağlı ise şuan dermatologun tavsiyesiyle aldığım yüz yıkama Jeli den aşırı memnunum heh ismini de söyleyeyim Bioderma sebium foaming gel benim yüzüm karmadan yagliya dönüktü 1 ay olmadı kullanmaya başlayalı o kadar azaldı ki yağlanması çok çok memnunum başta günde 2 kere yikiyordum bununla teke düşürdüm ve inanır mısın yüzümün bir kısmında kuruluk bile yapmaya başladı belki bundan belki de kullandığım diğer ilaçlardan bilmiyorum 🤭