Rouge yok kız benim için eller çok önemlidir oje sürmüyorum ama bakımını yaparım 🙈 mesela ben günde 2 kere kahve içerim o un kahvesini boşa harcamam ellerime sürerim, sonra kremlerimi sürerim ama böyle kokulu olacaklar aynen sen anlamışsın benim koku hassasiyetimi jeller dahi kokulu ben çok koku delisiyim yaa. Mesela bı zamanlar oje şekillendirme makinesi meşhurdu hatirliyormussun ojeyi tırnaklara suruyorsun ve üstüne o makineyi koyuyorsun tırnakların üstünü şekilli yapıyordu oje. Sekiilli oluyor yani mesela yeşilin üstüne sarı renk sürüyosun gibii ben çok yapıyordum sonra verdim kardeşlerime 😂 artık sadece törpüluyorum ya kare ya üçgen genelde kare yapiyordum ama şu 1 ay öncesi üçgen yaptım çok aşırı hoşa.gittti galiba bu aralar favorim üçgen olacak üçgenden devam edicem.🤭 Kızlarrr ben evimi yerimi temizledim bütün odalari miss gibii kokuttumm 🌸 her yere şuan cokk freshh ✨pırıl pırıl şimdii yemek yapmaya geçiyorum benim ki mesaicii sonra hemen üstümü degistiricemm vee mislerr gibii serviss yapıp orucumuzu acicaz insallahh 😂