Isimsizbiriii TombulHatun  bunlar benim kullandigim yikama jeli, tonik ve nemlendirici cnm icerigi temiz, trendyoldan almistim belki sana fikir olur
Bsrkaya Isimsizbiriii tabiki de yapabiliriz 🤗 çok güzel verimli bir post oldu gerçekten hele ben makyaj ürünlerine bayılırım 😂
Bsrkaya TombulHatun sinozun ürünleri çok güzeldir ben sinozun kremlerini kullandım hep bu şekilde olanını kullanmadım vee sinoz çok iyi bir marka ama bunda başarılı olamamislar belli ki
TombulHatun Bsrkaya güneş kremimi filan sinoz kullanıyorm ondan mennunum ama bu hiç işe yaramadı malesef
Rouge TombulHatun bizde paylaştık yaramayan sorun yok ürün olsun da askm bunun işe yaramadıgı belli cok yalan duruyor
TombulHatun Rouge eşim de göz çevresindeki ince kırışıklıkları için almış diyorki ütü yapsam daha güzel açılırdı 😁😁
HurremSultan Isimsizbiriii yapalım valla ama.benden çok şey beklemeyin gxshyxhx ben öyle çok ürün kullanmam😂 bitirip yenisini alirimgzhsxnx
Rouge Isimsizbiriii katılım olursa yaparız ben daha cilt koku ürünleri paylaşmadım kimse yok cünkü onları başka zaman yaparım eger katılım olursa söylemedigim sakladığım ürünleri sırları da söyleyebilirim dkkdkd böyle yapasım gelmiyor yapmamıza değmesi lazım
HurremSultan Rouge Of niye kimsee katılmıyor ya ben sır duyunca dayanamamm😄😄 bari bana söyle sadece😁 benim atacak birseyim.de kalmadı ahahhaha
Rouge Bsrkaya bilmiyorum ki ya benim annem böyle konularda hassastır ve sormus vermemiş o yüzden tedirginim ama tatlı da bulabilir annem bu bilemiyorum dkdk süper bilmiyordum dogal olduğunu cok dikkat ediyor musun dersen etmiyorum ama neden olmasın dkdkd
Rouge Benden kagıt maskeler🤩Kagıt maske atıcam demiştim bunlar arasında kaldım günün maskesi daha secilmedi 🧖🏻♀️🛁
Rouge gececianne yükledikten sonra fotonun altında link veriyor yanında da kopyala yazıyor ordan kopyala ve buraya yorum kısmına yapıştır gönder