Rouge Benden kagıt maskeler🤩Kagıt maske atıcam demiştim bunlar arasında kaldım günün maskesi daha secilmedi 🧖🏻♀️🛁
TombulHatun Bsrkaya güneş kremimi filan sinoz kullanıyorm ondan mennunum ama bu hiç işe yaramadı malesef
TombulHatun Rouge eşim de göz çevresindeki ince kırışıklıkları için almış diyorki ütü yapsam daha güzel açılırdı 😁😁
Rouge gececianne yükledikten sonra fotonun altında link veriyor yanında da kopyala yazıyor ordan kopyala ve buraya yorum kısmına yapıştır gönder
Bsrkaya Rouge aayy vallahi benim bakım ürünleri de bitti 🤷🏻♀️ bir kullandığım gül urunleri kaldı gül kremi gül vücut losyonu falan 🤭 bende tıkandımm 😂 senn ver tüyolariii
Rouge gececianne aayyy kalbiiğğmm ürünlerini begendim bir kere ben yag cok severim temizleme yagı serum cok severim severim yani ürünler güzel gorunuyor😍
gececianne Rouge yıllardır olan sivilce sorunuma çözüm oldu kendileri 😍 beğenmene sevindim. Evet yağ gerçekten çok önemli. Sadece sabun köpük ya da jel detaylı temizlik için yeterli olmuyor. Özellikle gece bakımında mutlaka kullanılması gerekiyor
Rouge gececianne 😍aynen öyle hem bazı içerikleri jel çözmüyor bu da gozenek sivilce yapıyor cogu içeriği yag temizliyor o yüzden mutalaka rutinimde bulunur