TombulHatun yaaa gerçektenn mii inan çok mutlu olurumm 🤗 kesin bekliyorum ama kesinn bakk hemde söyle yemeğe geleceksiniizz. 👌🏻 Esin ve çocuklarını seni ağırlamayı çok isterim inan kii 🙏🏻 buraya gelir de bana uğramazsanız zayıflama cayların kurusun insallahh 😂 bende temizlik ürünleri kuru gıda stokluyorum çünkü bir tane yüzüm var ona uygun cilt tipi için bir ürün alıyorsam 2 3 tane yetiyor bana 50 tane alsam napicam dolap bekledikten sonra bittikçe yenisini alicam kiii sevke gelicem. 😂 Kendimi öyle motive ediyorum. Aaa buda bitti falan diye mesela saç için saç kremi saç bakım yağı saç keratin sütü şampuan bitti 🤷🏻♀️ ama makyaj alırım yine vardır çeşit çeşit rujlar rimeller mesela şuan elimde 4 tane rimel var. Far mesela 2 palet var, ruj hastalığı var bende ruju sayamamm 🙈 ruj belki bir 20 30 vardır 🙈 oje mesela 30 tane vardır ama ben kullanmam çünkü ojeyi ben evlendikten sonra bıraktım yeri geliyor namaz kılıyorum yeri geliyor eşimle ansızın duş alıyorum oje artık beni rahatsız ediyor regl olduğum zaman tam rahat oluyorum ondanda tırnaklarımı kare törpüleyip french yapmayı seviyorum. Bitti oje anlayışım bu 🙈😂 gri tonu da olur böyle kapalı olduğum için daha az soft renkler tercih ederim 🤗 mesela kapatıcı kullanmıyorum yüzüme. Fondöten kullanıyorum bir tane oda sürekli değil , benim kendi cildim çok pürüzsüz o yüzden hiç kullanmadığım zaman bakımsız gozukmuyorum ama bazen renk tonunu eşitlemek için bb ya da fondöten kullanıyorum amaa makyajı çok seviyorum böyle dediğime de bakmaa yaptığım zaman da anasını aglatirim boylee esmer bombası olurumm ha 😂 daha cokk doğaall yapmaya çalışıyorum mesela sana makyaj anlayışımı söyliyim, bir tane fondöten, bir tane kaş farı kaşlarımı boyamadan çıkmam 🤭 rimel ve göz farinin kahverengimsi ile eyeliener yaparimm bir tane ruj bitti bazen kalemle kenarları belirginlestirip sonra dolgun rujda sürüyorum o anlık ruh halime bağlı geneli boylee 😂 mesela siyah eyeliner de yaparım amaa yaz ayları daha çok kahverengimsi tercih ediyorum daha açık ferah gözüküyor 🤗