Alışveriş yapmaktan çok keyif alıyorum bana bitmek bilmeyen bir para vercekler harca babam harcaaa 😂 giyim en çok giyime kozmetiğe ve iç çamaşıra bakıyorum, ikinci en çok yapmaktan keyif aldığım Aksamları dışarı çıkmak, gündüzleri ben pek kolay kolay dışarıya çıkmam. Anca isim varsa onu halletmeye giderim sonra çıkmışken ayarlarız oturma amaa asıl akşamları dışarıya çıkarım. Cafelere aksamları akarım. Kızlarla akşamları toplasırız ben aksamcıyımm 😂 yarasa gibiii. Gece dışarda olmayı seviyorumm. Vee tek başıma yürüyüş yapmayı çok seviyorum her yemekten sonra ben akşamları yürüyüş yaparım meselaa her demeyim geneli yaparım yaniii bazen kızlarla gezmeye çıkıyoruz boşluk buldukça çıkarım. 😂 Vee en ama en keyif aldığım bütün dertlerimi unuttuğum kendimi kaybettigim. Geceleri arabamla son ses müzik ileee gezmek 10/10 Aktivite bu hareket bütün dertlere deva. Vallahi derdin merdin kalmiyor. Sorunun kalmıyor. Gecenin karanlığında sessizliğe bürünmüş her yerrr. Son sesle müzik vee sonuna kadar baaas gazaaa oohhh bitti yaaa sıfır dert tasa 👌🏻 vee adrenalin. Bu lunaparktaki tehlikeli şeylere binmeye bayılıyorummmm 😂yaşım oldu 26 bir tane çocuğum var halaa can atiyorim halaa. Çünkü adrenalini çok seviyorum 🧡 poligana atış atmaya gitmekk 10/10 Aktivitemm. O silahın sesiylee anı unutuyorsun. Vee olmazsa olmaz sigarammm. 😂 Mesela şuan orucluyum nasıl can atiyorum akşam sahilinde yürüyüş yapmak için 😂sigaramı yakmisim dondurma veya içecek farketmez elime almışım. Sahile karşı dalganın sesiylee oohh ver kendini suların derinliğine o kadar çok huzurlu oluyorum ki. Zaten derdim yok ama şükretme sebeblerim artıyor.. sahilde yürüyüş yapması mesela. Cokk seviyoruumm. Helee evi sahil kenarında olanlar bence çok büyük bir lüxe sahipler. 🧡 Şuan benim evim sahil kenarında ama tasinicam buradan mesela çok arayacağım. O yazın vermiş olduğu eşsiz güzellik paha bicilemez. Nemmlilikkk 🌷 dalga sesii herkesin sahilde yürüyüş yapması kalabalıklık vallahi bunlar benim ruhuma çok iyi geliyor. Daha çok sayarimm. Amaa baya uzun oldu zaten yeter bu kadar benim için en onemlilerini saydım 🙈😂