Sibeltkh Kızlar bu günlerde böyle bir post açtığım için özür dilerim ama asla yanlis anlamayın sadece evde tedavi edilebilir mi eşim hastaneye gitmiyo yediğinde ictiginden duzelirmi neler yemesi gerek bildiğiniz varsa yazarmısınız
arman Sibeltkh ön sevişmeyi uzun tutmanız, ilişki anında pozisyon değiştirmeni işinize yarayabilir. Onun dışında tedavi en iyi çözümdür
Hayatt123 Sibeltkh el egzersizi diye bi şey var eşiniz araştırabilir. 2 güne bir mastürbasyon yapması gerekiyor doğru şekilde ama
MedavikPastam Sibeltkh balın içerisine ceviz rendeleyip yesin hem spermi arttırıyor hem cinsel istek artırıyor
sosyolog1kadin Sibeltkh geçen bi doktoru dinledim afedersin baş kısmı çok hassa olduğu için peçeteye sarıyor sünnet kesimi olan yere kadar 2 ye katlayıp peçeteyle sarıyor alt kısmını prezervatifte takınca uzuyor süre biraz bi dene istersen bide geciktirici spreyler var eczaneye danışın almadan yada doktora
MedavikPastam Cicekliperde yok ya kuvvetli oluyor insan bunu yeyince. Eşimde denedim hep adam coşuyor cevizli baldan sonra🤭😂😂
MedavikPastam Guzelgunler @Rouge ya şuna bakarmısın her yorumuma yalan falan yazıyir rahatsızmısın arkadaş?
Rouge MedavikPastam aranızda bisey mi gecti? @Guzelgunler bir yalanını mı gördün neden sürekli ima ediyorsun varsa bizde bilelim?
MedavikPastam Rouge Hayır tanımıyorum ilk defadır görüyorum ismini. Her youmuma böyle cevaplar yazmış
Rouge Guzelgunler o dedigin baska biri bir cok postta yazmıssın yazmaya devam edersen tartısmalar devam ederse askı vermek zorunda kalıcam yanlıs anlasılma olmus özür dilenip konu kapanabilir bence 🙏
MedavikPastam Guzelgunler Ya hastamısın ben değilim onu açan @Marii bu kadın açtı onu allahın şizofreni rahat bırak beni artıkkkk
Rouge MedavikPastam Maviss aa dogru ben onu unuttum teşekkür ederim ama tahmin etmiştm karıştırdığını