_Kelebek_07 Kelebek_16 ben kısa seviyorum göğüsümdende yukarı hoşuma gidiyor☺️💞 keratin saçı yakmıyor mu?)😀
_Kelebek_07 Kelebek_16 saçın kalınlığınıda mı almak mümkün?)😳ilk defa senden duydum canısı o nasıl birşey öyle?)😗
Kelebek_16 _Kelebek_07 benim ablamdada wiwkoydu baya kalindi kalinliqiini aldi yani sacin ustun biraz kisaltiyo
Deletedmom2 _Kelebek_07 Merhaba keşke benimde saçım kıvırcık olsaydı bayılıyorum 🤦🏻♀️😍😍 kısa saç düşünüyorsanız keratin bencede
_Kelebek_07 Deletedmom2 keratinden başka ne öneriyorsunuz?)🤔saçımın şişkinliğini yatırmak istiyorum. Tek yolu var oda düzleştiriciyle yapıyorum ama çokta kullanmıyorum saçım kuruyar😞
Kelebek_16 _Kelebek_07 keratinden bawka onerim yok canim ama youtubede bi video var onu oygula duz olur ve bu arada sac kisaldinca yani kalinligini bagimbortlar uzanio🤦♀️hani kulagin yaninda olur ya tuy o iwde
_Kelebek_07 Kelebek_16 anneme söyledim keratin kullanıyım mı? Annem hayır dedi saçları yakıyor olmaz dedi😞 Youtube’a yazıyorum başka şeyler geliyor🙄saçlarımın şişkinliğini nasıl yatırıyım??bacım bunun çaresi yok mu?)😶
Hello _Kelebek_07 canım kalıcı düzleştirici yaptırabilirsin biliyorum oda saçı yakıyor ama en azından uzun bi süre rahat edersin 😊