Kelebek_16 canim sen niye narahatsane bu geder.Normaldida.iliskiye girmisen gelmelidir o axjnti.her adamda o gelmir.Belkede yumurtlama donemindesen diye gelir ola bilerde.
Bax men ilk gunden hamile aalmisdim bilmirdim.mendede ele axinti gelirdi.yasil rengdeydi ozde.hekime getfim.dediki yumurtalama donemindesen.ozde ele bil hamile qalmissn dedi.dedim nece yeni.dediki hamile qalarken bele axintilar geler her adamda gelmir .yumurtalma yla hamilelik bir birine toqqisanda bezen olar.ama bele normaldi dedi qorxma dedi mende.2 hefte ele axintim geldi menim.sonra basqa cur axintilarim olurdu.baci tesevvur ele ki qizliģin acilib usagliginds butu soyiqdryme tokulur için temizlenir.qorxma bundan.eger qanama varsa,he qorx hekime get.eger açiq rengde yasil rengdedirse qorxma.paket qoy.mendede olmistu.1 hefte qanamam olmusdu.+2 heftelik ele axinti .qalan 1 hefteside ag axinti hamileydim oda oncun eleymis mende basqa refiqelerimdede oldu ele .deyrdim deyrdilerki normaldi olmalidi o ilk iliskiden sonrs cimmek lazim deyil.çimende bele olir çox vaxt.çox isti suya girme cox suda saxlama ayag ellerini.gozle gorek nece olur
Usag istirsen bide?