Kızlar neler yapmalıyım dışarda böyle bakımlı bir kadın görünce çok imreniyorum bende güzel olmak istiyorum lütfen neler yapmalıyım nasıl bir rutin mesela yardım eder misiniz lütfen
Bakımlı nasıl olurum 🌺
Yardımcı olur musunuz
Bekliyorum🌺
Nutella488 öncelikle herkesin bakım yaparken keyif aldığı bisey vardır. Ben mesela makyaj yapınca çok ozguvenli ve bakimli hissediyorum tabi aksamlari gunluk cilt tonuma uygun kremler sürerim guzel bir koku.. el ve ayak kremlerim ayrıdır. Normalde sadece nemlendirici suren biriydim ama esim cok bakımli birisi evlendikten sonra bende dikkat etmeye basladim. Sizin eksikleriniz neyse once ordan baslamaniz lazim. Ben tesettürlüyum biraz kiyafet tarzimi değiştirdim. Yani bunlari yapinca ben cok mutlu ve bakimli hissediyorum. 🌸🥰
Betybety bende çok severdim önceden makyaj cilt bakımı vs ama uzun zamandır yapmıyorum ve aşırı kötü hissediyorum kendimi bi yerden başlayamıyorum buda ruh halimi çok kötü etkiliyor
Nutella488 once cildinizi vücudunuzu saçınızı nemlendirerek başlayın emin olun yumuşacık nemli bir yapı kendinize baktiginizi öyle bi hissettirecek ki yüzünüz aydınlık olacak canlı görünecek cildiniz ve saçınız. Bej makyaj yapan biri değilim hiçbir zaman olmadım aldığım her makyaj malzemesi ambalajı açılmadan tarihini doldurdu 🙂 tekrar baslamak istiyorum şu sıra fondöten pudra ve aydınlatıcı araştırıp yüzüme uygun olanları seçtim onları da yol arkadaşım yapmayı düşünüyorum. Onceden daha lüks ve kadınsı giyinisim vardı ama artık jean sweatshirt olmuştum memnunum ama biraz daha kadınsı dolap yapmak istiyorum vintage giyimi çok beğeniyorum tarz değişikliği olsun istiyorum vs. Yani once düşündüm neler olsa daha iyi hissederim. Bu kişisel bir şey ben her zaman bakımlı ve iyi hissediyorum ama benimki biraz yeni bi imaj oluyor belki faydası olur 🙂
gshande teşekkür ederim ben bazı şeylere çok fazla ara vermek zorunda kaldım maddi manevi olarak toparlanma zamanı kurtulmak istiyorum bu üzerimdeki ağırlıktan acilen
Nutella488 bi harekete geçerseniz emin olun daha huzurlu hissedersiniz, spor yapmıyorsanız eger spor yapın günlük 1 saat en kötü bi temiz havada yürüyüş. Herkes dönem dönem bazı zorluklardan geçiyor umarım düzene girer hayatınız istemek ve çabalamak önemli 🙂
gercekten oldum olası bakım delisi biri olarak gercekten çevremden de bakımlı kadın ünvanı almıs biri olarak sana en iyi yardımcı olacak kişilerdenim.en onemli seylerden başlıyorum bunlardan biri saclar sacın kirli yaglı hacimsizse ne yaparsan yap bakımlı görünmüyorsun o sekilde asla cıkmıyorum bakkala bile ama ne yapıyorum diyelim kalktım baktım sac sönmüş yada hafif yaglanmıs benim acil biyere gitmem gerek direk kuru sampuan sıkıyorum hacimlendi yag gitti günü kurtardık veya baska model yapıyorum sacımın durumu belli olmayacak bir model yada eger biliyorsam yarın sacımın kötü günü olacak o zaman geceden sıkıp öyle uyuyorum sabaha kadar yıkanmıs fönlü gibi oluyor.digeri eller boyun ve dekolte boyun ileriki yaslar için onemli bakımı asla ihmal etmemek gerek ama eller ve dekolte kısmı simdiden seni ele verir ellerin bakımsızsa ne yaparsan yap güzel gozukmezsin ellere maskeler peelingler ve bol nem sart dekolte kısmı asla sivilceli yada renk gecişli olmamalı yoksa tüm cekiciligin gidiyor ben parlak yüz vücut seviyorum ona gore rutin yapıyorum.diger konu koku kokun arkandan gelicek sacından ayrı kıyafetlerinden ayrı teninden ayrı koku gelicek benim kokum yıllardır kıyafetler için temiz ciceksi vücudum için pudramsı saclarım da fresh ciceksi kokuyor benim ürünlerim rutinim yıllardır aynı ve böyle kokuyu aldımı dersin bu ardle.sana sarıldıklarında vücudun yumusacık nemli pürüssüz olmalı direk dikkatlerini cekiyor bunun için peeling ve hergün nem vermen sart diger konu kıyafetler kıyafetim jep ozenli jilet gibi ütülü ve temiz olmalı sacımda öyle eger bir model yaparsam da ozenli temiz clean girl diyorlar ya öyle yapıyorum.masasız ütülerden aldım buharla işimi asırı kolaylastırıyor tabiki markete falan giderken degil ama bir yere gittigimde yanımda mutlaka yedek bir üst getiririm kıyafetim kirlenir onunla gezersem yaptıgım tüm bakım kaybolur yada yanımda leke cıkarıcı kalem veya mendil bulundururum.koltuk altları için deodorant mendiller var onlrda mutlaka cantamda bulunur ter oldumu da tüm bakım havan gidiyor sildin üstüne deodorant tazeledin yine mis gibi güne devam.eger oje kullanıyorsan mutlaka yanına ojeni getir cıktıgı an kötü görünüyor hemen tazeliyorum.yanına hep bir nem veren sprey al baktın makyajın aktı kurudu bisey oldu hemen sık yenileniyor dişler gülüş hep bembeyaz olmalı bu da cok onemli kuru catlamıs dudaklar da hic hos degil nemli yumusacık olmalı ki gülüşün de öyle olsun.ikinci onemli sey ise enerji güler yüz eşim kızıyor bazen herkesi büyülüyorsun herkese bu kadar sıcak kanlı güler yüzlü olma diye sende enerjinle güler yüzünle direk büyüle simdi benim en sevdigim konuya geldik takılar takı insanın dişiligini hissettiriyor cidden ben takı sevmeyen insanları anlamıyorum yüzükler el hareketlerin kadınlığını çıkarıyor ben yanımda kolye küpe de tasırım ekstra diyelim aksam oldu ozel biyere gidicem hop takıyla bile kıyafetimi geceye uyarlayabilirim her zaman hazır şip şak ol makyajda sevdigin şeyleri ön plana sevmedigini arka plana at gözüm şiş diyelim oyle cıkmam hep dolapta goz maskemi biseyimi hazırlarım takarım giyinene kadar hop düzeldi tamam yeter dkdkkd
gshande aynen öyle güzel cümleleriniz için çok teşekkür ederim ☺️
Bsrkaya görmedim canım kusura bakmayın teşekkür ederim yinede ♥️
Rouge büyülendim 🥰
Rouge aşkım kusura bakma görmedim özür dilerim seni zorladığım için ♥️
Nutella488 ask olsun takılıyoruz biz katılın aramıza diye ❤️
Rouge sen kadınsam ben neyim dedim çok güzel gerçekten inşaallah bende yapabilirim kilomda var çünkü 170 boyunda 90 kiloyum 🥲
Nutella488 kilo dedin bende imkansız bisey diyeceksin sandım kilo nedir ki alınır verilir vermesen de kilosu olanlar bakım yapamaz diye bir kural mı var bak @uysalll hanım girmiyor yoğunluktan forumu da unutuyor girse söyler bizim arkadaşımız var o da bakımlı kilosu da var söylesin uysal hic o kadının kilosu gözümüze geliyor mu birde güler yüzlü pozitif ya hic kendine bakmasa bile insana güzel geliyor yani karakter enerji bakım hepsi bir bütün kiloyu bırak takma düzeltirsin
Rouge yarın başlıyorum diyete şimdi duşa girip bakımımıda yapıyorum o halde inşaallah düzeltirim herşeyi motive oldum bir an 🤭
Rouge canım vücut sivilceleri için ne yapmam gerekiyor