Kızlar size birsey sormak istiyorum. Şimdi burda az çok konuşma şeklimi biliyorsunuz. Yani normal hayatımda da böyleyim aslında genelde güler yüzlü eğlenceli bir insanım. Ama birisi hoş olmayan yada bana yanlış gelen birseyi söylediğinde de lafımı esirgeyemiyorum. Yani bilmiyorum ama sanki etrafımda hiç insan yok. Bire bir konuştuğumda herkez çok iyi olduğumu çok becerikli olduğumu cana yakin olduğumu vs söylerler. Yani kimseyle kavga ettiğim yada tartıştığımız olmuyor. Yanlış anlamayın amacım kendimi övmek vs değil. Yani neden bilmiyorum ama çevremde hiç arkadaşım yok. Mesela evime davet ettiğim insanları dört dörtlük ağırlamaya çalışırım evimde ne varsa elimden gelenin fazlasını koyarım hani ne bilim çok çabalıyorum hamileyken de bebeğim varken de hep bu böyle oldu ama nedense kimse beni daha evine çağırmadı. Laf olarak hep diyorlar işte bize bekliyoruz diye ama bende istiyorum ki arayıp şu gün sizi bekliyoruz buyurun gelin desinler. Ya ne bilim bu işler öyle olmuyor mu ben hep kendim çağırdım insanları çünkü. Kötü bir insanım demekki benimle iletisimleri kesiliyor diye düşünmeye başladım. Mesela burda da öyle sanki ilk önce insanlar benimle konuşuyor iyi hoş sonra sevmiyorlar artık gibi hissediyorum. Öyle mi cidden gıcık miyim ben😕
Ben kötü birisi miyim?
HurremSultan kendimizi kimseye kanıtlamaya calismayalim kuzum eminimki mükemmel birisindir , ama insan oğlu çiğ süt emmiş derler o yüzden ne kadar az samimiyet o kadar güzel ilişkiler , bırak seni cagirmadimi yada seninle konuşmadımı amannn boşver , bu kadar değer yüklemeyelim kimseye ki kendi değerimiz düşmesin 💗💗
HurremSultan aaa saçmalama seni bu düşünceye sokan onlar ayıbı onlar yapıyor bak kendin diyosun çağırırım ederim onlar çağırmıyor var böyleleri bunu zmanlar anlıyorsun baktın o çağırmıyor sende çağırma başka arkadaşlıklar kur kendinden bu kadar ödün verme bende öyleydim önce anlamadığım şekilde böyle araya mesafe koyanlar oldu bende çağırmadım onlarda çağırmadı böyle muhabbetimiz de kesildi bazen fikir ayrılığı oluyor sonradan o kişinin yapısın sana uymadığını anlıyorsun öğreniyorsun bi suçun yanlışın olmadığını
Polyannacilik aslında amacım kendimi kanıtlamak olmadı ki yani mesela misafir çok severim. Evime geleyim gidenim olsun ama haber vererek gelsin isterim. Çünkü misafire hürmet etmeyi çok severim. Başım gözüm üstüne olur geleni agirlarken gocunmam hiç. Seviyorum yani ama tekim ya hep ya çevremdekiler beni yanlış anlıyor yada ben kötüyüm yada onlar kalabalık sevmiyor. Cidden kafam bulanıyor aradq aklıma gelince. Ramazanda biri bile arayıp buyur gel demedi meslea
sosyolog1kadin işte bende öyle yapıyorum artık ama çok yanlizlastim. Zaten arkadaşım falan yok benim. Eşimin akrabaları var birtek yaşları benden büyük ama konuşuyoruz ediyoruz uyum sağlıyorum onlara yani. Onlar da beni çağırmayınca üzülüyorum işte heo ben arayıp hal hatır soruyorum mesela😕😕
Canim şöyle bisey var Hani fiyosun ya Bana yanlis bisey geldiginde lafimi esirgemem söylerim diye, dogrulari söyledigin icin bu karsi tarafin hosuna gitmiyo. Ben mesela sessiz sakin birisiyim biri Bana Eger konusursa konusurum Ama nedense Benim de etrafimda kimse yok bazen cekemiyolar. Bosver Takma salla gitsin
- Düzenlendi
HurremSultan Birilerini mutlu etmek için kendinden vermene gerek yok günümüz insanları çıkarcı ve bencil,kendi değerini bu yüzden başkalarında arama insanlar kolay gördüğü kişileri cepte tutmayı severler o yüzden birilerini ilk çağıran sen olma bırakta birileri seni ilk çağırsın sevgini ve ilgini gereksiz insanlara sunma yalnızca hakeden insanlara yoğunlaş,kimse tarafından kabul görülmeye ihtiyacımız yok seni seven zaten zamanından fedakarlık eder.Birilerinin düşüncesine uymak kalıbına girmek zorunda da değiliz saygı çerçevesinde düşünceni sana uymayan düşünceyi söyleyebilirsin ben de bu konuda çok sevilmem ama sevilmediğimi hiç düşünmedim insanların doğruları duymaya tahammülü yok diyorum,kendini bu konuda eksik görmene gerek yok…
Ebru-20 kız yapayalnız kaldım insan Bi sohbet muhabbet istiyor buraya sardım yalnızlıktan yaaa çekemeyen anten takip otursun yanımdan yeter ama 😬😬
HurremSultan eşinin iş arkadaşları yok mu evli falan onlarla tanış komşuların mesela yok mu 1 2 kişiyle tanıştın mı zaten onlarda seni başkalarıyla falan tanıştırıyor öyle öyle oluyor. Arama sorma boşver ya azalt bakalım onlar napacak
HurremSultan
Ben seni postlarda gördüğüm kadarıyla yazıyorum
Bana çok sempatik, lafını esirgemeyen, biri olarak geldin.
Dediğin şeyler banada yapılıyordu.
İlk evlendiğim zaman herşeyim dört dörtlüktü bi misafirim evimden gider gitmez benden bahsederdi.
Mesela ama hiçbiri benim yaşıtım olmadı.kaynanamın yakınları , eşimin ablalarının ailesi yada benim halamlar vs vs zaten hiçbiri benim yaşıtım olmadığı için hep lafta gel dediler.
Bir sıktım canımı iki sıktım yeter dedim artık beni evlerine çağırdıklarında ne oluyor ki ?
Fazla bişi mi kazanıyorum şuan ailemden uzaktayım baya başka bi şehire evlenip geldim.
O yüzden sonradan ayak uydurmak zor seninde öyleyse anlarım seni ondan hiç kafana takma
Bu tür insanlara ağzında kuşda tutsan boş çünkü 🙃
Bende artık evime mi geliyorlar okey gelsinler herşeyi yaparım ederim ama mesafemi katarım.
Yada bana ee sende bize gel derse ağzına tıkarım lafı bitti gittti en azından içimde kalmaz 😙
Bırak eşin sana iyi olsun gerisi boş zaten iki evladın var hep şunu düşün onlar sana arkadaş olacak iki arkadaş yetiştiriyorsun
Üzme kendini balım 🥰😍
Cleopatra Ay cidden öyle ya seven zaman yaratır senin için uğraşır. Bu her konuda böyle. Ama yinede bende insanım bir hoş sohbet Bi kuru çay istiyor insan. İnsanlarla oturup saatlerce konuşmak kahkaha seslerini o kadar özlemişim ki🥺
She_angel bende seni çok seviyorum cidden bana samimi gelenlerdensin🥰😚 veeee aynı kaderi yaşıyoruz resmen ya bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan. Benden büyükler ve lafta gel diyorlar sadece. Hatta kızımın mevlüdünde bana dediler işte yine ve yineeeee sende bize gel falan. Bende direk şey dedim e arayp gel demiyorsunuz kiii xgjsgxjkxhxj ama yinede kimse çağırmadı 😬😬
HurremSultan Düşüncemi söylüyorum yapısal farklılıkları unutuyorum bazen ben enerjimi farklı şeylere yoğunlaştırıyorum yalnızlığı seviyorum,iyi insanlara denk gelesin diyelim o zaman😊🙏🏻
sosyolog1kadin eşim bekçi canim. İş arkadaslarini pek sevmiyor ya bende çok dedim getir gelsin arkadaşların eşiyle birlikte diye. Aile evine sokulacak adamlar değil diyor. Ordan da gol yedim yani anlayacağın. Mahallemde de hep yaşlılar var. Onları da çağırdım evime ama yine onlar hiç çağırmadı yani sadece akraba da değil komşular da yabani. Heo aynı laf ya sizde gelin😬😬 ben yüzsüzlük yapıp size gelcem mi diyim anlayamadim
Cleopatra amiiin hepimiz iyi insanlara denk gelelim inşallah 🥰🥰 bende yanlizligi çok seviyorum ama qrada topluluğa karışmak iyi oluyor ya. Bak karantina zamanı o kadar kimseyi görmedim ki insanlarla konuşmayı falan unutmuştum ya inanır misin😬😬 sokağa çıktığımda çok kötü olmuştum uzaylı gibi hxmsgxbx yani kendi şahsi fikrime göre ben fazla yanliz kalmamiyim
HurremSultan yaaa sende bana çok samimi geliyorsun balım aynı şehirde olsaydık arkadaş olurduk birbirimize 🥰
İyi yapmışsın zaten evinden çıktıkları gibi senin dedikodunu yapmışlardır emin ol.
Bana hep öyle yaparlar çünkü yaşları bile olsa kıskanıyorlar 🫠🫠🫠
HurremSultan İnsanları mıknatıs gibi çevrene mi çekmek istiyorsun başarıı…başarıı..başarııı…bak nasıl dibinde bitiyolar😂
HurremSultan evlenmeden önceki hayatında arkadaşların varsa onlarla konuş et canım benim en azından 3 ablam bir kardeşim var hemde kız hepsi onlar bana arkadaş oluyor. Yanlış zamanımda doğru yolu göstertiyor.
Kafa dağıtıyoruz bu zamanda gerçek dostluklar zor insan çevresinde yaşadığı semtte arkadaş istiyor. Beraber gezip tozmak Alışveriş yapmak vs vs ama olmayınca olmuyor 🫠🫠
Cleopatra kız ne basarisiiiii en iyi çocuk dogurma başarısı miiiggh
HurremSultan Çocuk doğurmak başarı mı shshsh eğitmek başarı misal 😂 bir koşucunun ilk 3 te yarışı tamamlaması da başarıdır,tekerlekli sandalyeli olan birinin sahayı tamamlayabilmeside bir başarıdır,neyi seversin neyi istersin,sevdiğin şeyi yapabilmekte başarıdır.Okumak,mutfağı seven birinin ürün yapıp müşteriye sunmasıda başarıdır,ilgi alanın neyse neyi yapıp mutlu olacağına inanıyorsan sonucunda istediğine ulaşıyorsan başarmışsındır😂