Kızlar benim göğüslerim çok ama çok küçük 75 beden dolgulu südyeni bile dolduramayacak kadar küçük giydiklerim hiç yakışmıyor dümdüz erkek vücudu gibi duruyor 162 boyunda 45 kiloyum zayıfımda yani. Yarın düğün için dış çekimimiz var gelinlikte hiç yakışmadı zaten. Çubuk kraker benden daha kalındır kollarım falan incecik kaldı çocuk gelin gibi oldum gelinliğin içinde. Ne yaptıysam aska kilo alamadım bu zamana kadar. Göğüslerimde bomboş durdu fotoğraflarda falan hiç güzel durmayacak eminim bundan. Ne yapmalıyım yardım edin geçici bi çözüm söyleyin lütfen fotoğraflarda güzel ve dolgun durması için ne yapmalıyım :((
Göğüslerim çok küçük yardım :((
PisiPisi Trendyoldan bakabilirsin yapak takma göğüs modelleri var, onlardan kullan
MedavikPastam Teşekkür ederim🙏🏻
PisiPisi bence yediginden biraz daha fazla yemelisin canim mideni zorlamalisin . Dugun isine gelince gercekten hicbir fikrim yok
PisiPisi uf saçmalama bende zayıf gelinlerdenim gelinliğime ekstra sütyen bölümüne dolgu taktırdım düzgün dursun diye çok destekli sütyen giydim gayet oldu sende öyle yap gelinlik yakismicak diye birşey yok zayıf olmak her zaman avantajdir boşver zayıflık iyidir
PisiPisi inan evlenmeden önce benden zayıfı yoktu vitamin içiyordum supradyn all Day o bana düğünüme 2 ay kala 3 kilo aldırdı şimdide doğum göbeğim var veremiyorum çok fazla dolgusu olan sutyenler var büyük ve şekilli gösteren onları tercih edebilirsin ve bilseydim evlenince kilo alacağımı inan kafaya takmazdim😆