Kızlar benim eşimle alakalı bi sorunum var . Eşim sürekli kendi dogrularını kabul ettirmeye çalışıyor. Hatta cinsellikte bile . Babam vefat etti ve o gün zorla benimle beraber oldu. Mutsuzdum istemiyordum . Cinsellik mutlukul hormonu salgılar diye zorla benimle oldu . Kendimi tecavuze ugramış gibi hissettim . Hala tam olarak affedemiyorum. O günden sonra ona karşı içimde soğukluk oldu. Şimdi de karnımda çok şiddetli agrı var , kist agrısı sanırım ptesi doktora gidicem . Birlikte olursak vucut mutluluk hormonu salgılar rahatlarsın diyor. Diyorum ki ağrım varken ben cinsellik düşünemiyorum, istemiyorum. Bu sefer diyor ki bi kere bana güvensen . Yahu bu saygısızlık değil mi? Gerçekten cok sıkıldım ve artık iyice sıkılmaya başlıyorum. Ne yapayım ben? Ben mi yanlışım o mu bana bi fkir verin
Eşimi anlamıyorum
Bisorumolacak her şeyi geçtim babanızın ölüm gününde bile cinsellik ?? Eşiniz ruh hastası
Bisorumolacak sızde ıkı Tokat çakın esınıze bana bu mutluluk hormonu salgılıyor dıyın.. ay saka gibi resmen buna kafayı yemıs esınız resmen ruh hastası.. babanız vefat etmıs ve sızden cınsellık beklemıs resmen vıcdanı yok bellıkı, ınsanlıktan nasıbını almamış. Kım olursa boyle bır durumda soğurdu canım sorun sende degıl esınde boyle adamı da boşa gitsin adam bıle denmez. Eğer durumun varsa, ayaklarının ustunde duruyorsan bırak bunu boylesıyle yaşanmaz
Bisorumolacak eşiniz normal düşünebilen biri değil belli ki. Kendince bahane bulmuş sürekli fikfik istiyo sizi öyle kandıracağını sanıyo. İnsan babasının acısı tazeyken nasıl böyle bişeyle mutlu olabilir. Tecavüze uğramış gibi hissetmeniz normal çünkü bunun adı o. Evli olunca adı tecavüz olmuyor diye bişey yok. Kaç kurtar kendini
Bisorumolacak 🙄🙄🙄 babanız öldüğünde zorla birliktelikmi al sana bitmiş bir evlilik işte hani nerde iyi günde kötü günde sözleri ahh ahhh allahim sen doğru yoldan şaşırtma Allah sabır versin bacım sana
Bisorumolacak bu sevgi falanndeyil cinsellikle kafayı bozmak. Ben olsam bemde soğurdumm ama naparsn diye sorursan eğer çalışmlyorsam ilk önce kendimi kimseye muhtaç etmemeye çalışırdım sonra da nasıl mutlu olacaksam öyle yapardm. Boşan demək kolay ama yapması zor. Allah sabr versin.
Bisorumolacak bacim sen esini guzelce al cop kutusuna at … baban vefay ettigi gun senle zorla yatmaya calisirken nasil cinnet gecirmedin merak ediyom . Senin yerinde ben olsam herhalde oda coktan topragin altindaydi
Bisorumolacak onu öğün parçalamaliydin öyle bir tepki vermeliydinki birdaha bu şekilde yanına yaklasamicani anlamaliydi en uç nokdada bile seninle birlikte olmuş artık sınırı cokdaaan aşmış geçmiş olsun bundan sonra karnım ağrıyor başım ağrıyor sökmez bu s….k beyinliye 🥴 sert oldu biraz ama kusura bakma gerçekler hep acı arkadaşım 🤷
Bisorumolacak tek kelimeyle Terbiyesizlik , menfaatcilik , çıkarcılık , bencillik başka söz bulamıyorum
Bisorumolacak bak ne yap biliyor musun bir şişme bebek al. Al bunu kullan sana hediyem olsun de. Sen onun için bir et parçasından ibaretsin anlaşılan. Senin bir insan olduğunu seninde duyguların olduğunu mutluluğun sadece cinsellik olmadini ne yazikki bilmiyor esin. İnsanın değil babası yakinen tanıdığı bile vefat etse bi süre cinsellik istemez ya mutlu olmak istemez Bi yas havası olur insanda. Senin en acılı olduğun günde Senin yasına bile saygı göstermeyen adamdan ne koca olur ne baba. Olsa olsa dis kapının dış mandalı olur. İnsanlıktan nasibini almamış pislik
Eşiniz hareketi tamamen masumane ve seni mutlu etmeye çalışmış.
sende rahatsizliğini dile getirmişsin.abartalicak bir durum olmadiģini görüyorum.
aykirikadin masumane mi? Abartılacak birşey yok mu ? Kadın açıkca tecavüze uğradığını yazmış hemde en acılı gününde verdiği büyük bir kayıp varken Gerçekten bilerek tepki toplamak için mi böyle ismine uygun aykırı konuşuyorsun yoksa bu kadar kötü müsün anlayamıyorum
aykirikadin ney ney ney 😂 babanız öldüğünde sabaha kadar sevişirsiniz artık mutlu olmak. Mutluluk bi tarafınıza giren çıkan birşeyden ibaretse tabi. Malum masumane şeyler bunlar
Şaşkınlıkla okudum. Deprem bölgesinde değilim ama haberleri izledikçe kahroldum aklıma cinselliğin c si gelmedi resmen 2 hafta. Eşiniz sapkın kusura bakmayın. Eşim babamın öldüğü gün benden böyle birşey isteyemez. Önce sevgisini ve saygısını sorgularım.
Bisorumolacak o sizi sevmiyor size değer vermiyor sizi önemsemiyor.. kusura bakmayın ama o bı hayvan öküz besili camis yani hatta saydiklarima ayıp çünkü hayvanların bile bı duruşu var ya. Açıkça söyluyorum ki sadece kendi zevki için seni kandırıyor birlikteliğe zorluyor.