Parishilton Kizlar agzimda surekli kucuk beyaz yaradan cikiyor o kadar biktim kii anlatamam . Doktora da gittim ama fayda goremedim kalici olarak . Ne onerirsiniz lutfen yardim …
Etlibutlumutlu Parishilton aft sanırım jel gibi Bi ilacı var onu suruyorsunuz 1 2 kullanmaya etki eder bağışıklığını da yüksek tutmaya bak karadut ta ağız içi yaralarına iyi geliyor
Birbambam Parishilton aynı sorun bnde de var aktara git karadut şurubu ver de pekmez gıbı tadı var agzında gargara yapıcan baya yakıuo ama yara iyleşıyor çok çektim acısını karadut suyu dehl değil aman karıstrma şurubu olarak gecıyor gün içinde de karanfille gez
Parishilton Hayatonemsemeyedegmez yok canim ucuk degil bu icten bir yara yani ic dudakta var 1 tane hemde :(
Parishilton Etlibutlumutlu bagiskligimi nasil yuksek tutacam herseyden yiyorum . Kirmizi et tavuk balik sebze meyve
Etlibutlumutlu Parishilton sarimsagi cig olarak yiyin antibiyotik etkisi var bide karbonatlı ılık su da iyi geliyor
buzdankalpler Etlibutlumutlu sakın ha sakın sarımsak her yaraya iyi gelmez özellikle afta asla azdırır yarayı. Kenacort-a ağız içi yara kremi çok etkili Parishilton ilk yara çıktığında sarımsak ezdim sürdüm bütün ağzım içi dışı komple yayıldı çorba içemez hale geldim. Ayrıca aftın kesin tedavisi yok. Özellikle stresli zamanlarda çıkmayı sever. Stresli dönemler bağışıklığın düştüğü dönemlerdir
Etlibutlumutlu buzdankalpler ben sarimsagi yaraya sürmek için demedim zaten bu açık yaraya tuz basmak olur normal mesela yoğurt la yemek için dedim oğlum hastalandiginda vs de yediriyorum faydasını görüyorum
buzdankalpler Etlibutlumutlu bahsettiğiniz grip gibi hastalıklar faydasını görürsünüz evet ama ağız içi yaralarda faydası yoktur. Uçuk tedavisinde faydalı bahsettiğiniz
KatreiMatem Aftoral diye bir sprey vermişti doktor ücretliydi eczanede yani reçetesiz onu almıştım oğluma kullanmıştım geçmişti kendimdede kullanmistim geçmişti bunu deneyebilirsin etkisi gayet iyi içeriği temizdi 1 buçuk yasinda bebeğime vermistim cunku