Goat dogru diyorsun canim biraz saha bakim
Kizlar sizce hangisini almaliyim cok kararsizim 💚
Nietzsche hmm ben yanlis tercih yaptim galiba
Parishilton Askomm senin zevkin yok mu? Çantalar hep rukus kıyafetler hep rukus. Bunlar tatilde değil hiç bir yerde tercih edilmez bana sorarsan.. Aşırı kötü duruyor. Nasıl beğendin anlamadım doğrusu. Daha boyleee uçuş uçuş cıvıl cıvıl olması gerekiyor tatil icin.
Bsrkaya hakli olabilirsin canim . Ortaya karisik bir tarzim var aslinda . Herseyden giyerim ama ne bilim biraz fikir ver goster mesela nasil elbiseler
Parishilton Instagram’a bak trendyol’a bak. Trendlere bakk neler moda onlara bakk
Bsrkaya tamam canim
Bsrkaya herkesin zevki bir değil ki neden bu kadar kırıcı cevap verdin analamadim doğrusu üzüldüm 2 dir böyle yanıt veriyorsun🥺🥺 beğenmedim de gec yada ne bilim daha kibar okurken kalbim kırıldı ya 😫
Parishilton ben krem olan dışında hepsini beğendim açıkçası. Doğru parçalar kullanarak aşırı cool kombinler yapabilir. Ayrıca tatile nereye gideceğini bilmiyorum ama serin yerlerde kombinlemen daha kolay olur bu parçaları. Siyah elbiseye bayıldım mesela sıkı bir at kuyruğu enseden gold birsuru taki postal vs aşırı sık olabilirsiinn😍 ama yaza uygun değiller pek 🥲
- Düzenlendi
HurremSultan sana yazmadım ki kuşumm senin niye kalbin kırıldı 🙈 amaa o aşiret gelinii zevk onda zenginlik onda 🤭😂 bu arada kuzum kötü yorum değildi gerceklerdi yanii herkese aynı kibarı hassasiyetini gosteremem kii 🤷🏻♀️ ona öyle demek geldi icimden 😚
Parishilton ben hiç birini beğenmedim, hiç biri tatil için uygun değil bence, hatta yazın sıcakta kim üzerine yapışan boğazı kapalı elbise giymek isterki 🥵 insan bunalır kız. Tiril tiril yazlık elbiseler al bence. Tabiki herkesin tarzı farklı ama para verseler yine de giymem ben bunları yazın 😅😂
HurremSultan benimde biraz kirildi ama bisey demedim :( kirmak istemedim karsimdakini
Bsrkaya ne asiretinden bahsediyorsunuz acaba siz bana neden surekli bunu soyluyorsunuz ? Derdiniz nedir ? Susuyorum susuyorum ama olmaz bu kadar da
Sedaa yazin gidecegim yer serin bir yer canim ondan bunlari sectim yoksa bende manyak degilim he cok sicak bir yerde bogazli giyim 😂😂
Bsrkaya tatile nereye gidecegimi bilmiyorsun ki canim turkiye sicaginda durmicam o yuzden bunlari tercih ediyorum :)
Parishilton kuzum senin güzelgunler olduğunu burda ki herkes biliyor. Boşuna farklı hesap açıp farklı kişiyi oynama. Ses çıkarmıyoruz birşey demiyoruz ama salak değiliz. Burda herkees kimin nasıl post açacağını kimin neler yazacağını hemen hemen bilir. Hayliyle sende mimlendin. Veee biliniyorsun 😏 o yüzden bilmedigimizi sakın düşünme. İlk hesabı açtığın günden zaten sana uyluyorum 🤭 neysee asirett gelinimiz devam et sen rolüne 😚 Türkiye sıcağında durmayacaksın kışın ayazında da giyilmez bu kıyafetler hiç bir şekilde tercih edilmez. Amaa sen ediyorsan bilememmm 🤷🏻♀️
Bsrkaya sen gercekten gunahima girmissin . Bu nasil bir ahlaktir anlamadim . Guzel gunler kim ya ? Asiret gelini degilim allah sahidim . Ama sen bu iftira ile pisman ol istiyorum . Gercekten seni afgetmeyecegim kimden bahsettigini bile bilmiyorum
Bsrkaya valahi bende anladım kendisi yurtdışında yaşıyo atı fotoraflar siteleri hepsi yabancı dil ikincisi 6aylık bebeğim var diyodu geçen 6aylık bebek postu açtı yani salak sanıyo bizleri herhaldee😤
HurremSultan kırılması gerekiyo arkadaşın zamanında oda bizleri çok kırdı 😤
Parishilton Allahh affetsin seni. Allah şahidim nedir yaa .. yemin ediyorum taş yağacak sizin gibiler yüzünden Allah’ı bari alet etmee yaaa. Neye kime şahit tutuyorsun. Yok yaa sen çok tehlikeli birisinn.
- Düzenlendi
Hayatonemsemeyedegmez bildiğin düpedüz hemdeee. Bendee hicc sevmem salak yerine konulmasını gözümün onunde yazıp çiziyor iritee oluyoruumm 😬😒